Bursa' da doktor ve hastahane tavsiyesi olan varmi?

moonserose1607

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2007
330
23
98
39
Bursa
Kizlar ben pembe maviye gidiyorum su an.Ama özel sigortam olmadığı icin fiyatlar beni asiyor. Birde yenidogan unitesinin donanimli olmadigini ogrendim.Bursada bir doruk birde bahar hastahanesi 1. sinif yenidogan unitesine sahipmis.Bu hastahanelerde doğum yapmış veya doktora giden tavsiyesi olan arkadaşlar var mi?

merhaba canım
ben çekirgedeki doruğa gidiyorum. doktorum sühendan hanım gayet memnunum.Sühendan hanımı herkes çok iyi anlattı bana o yüzden tercih ettim ama biraz pipirikli bi doktor diyebilirim. fakat çok iyi niyetli sadece bebeğin ve senin sağlığını düşünüyor. zübeyde doğum evinden emekli olmuş. Hastane olarakta doruk en iyisi diye duydum.

Bahar hastanesinde de nagihan hanım var. ama çok yoğun bi doktormuş randevu almak sıkıntılı olabilir..

merhaba bende 13 haftalık hamileyim.şimdilik askeri hastaneye gidiyorum ama orası normal doğum almıyor .isted,ğin herhangi bir hastaneye sevk ediyor .tüm tahliller vs. yaptırabiliyorum ilk doğumumu 8 sene evvel zübeydede yapmıştım.şimdide çekr,ge doruk evrim aydına gitmek istiyorum şeker bi bayan.görümcem çok memnun kalmıştı.20 haftalarda ayrıntılı ultrason için oraya gedip devam ederim diye düşünüyorum.yanlız fiyatlar hakkında hiç bi fikrim yok 2012 temmuzda 60 tl muayene 1600 civarıda spinallle sezeyan olmuştu görümcem yuksek tansiyondan dolayı..
şu anda fiyatlar nedir billginiz varmı?

Evet doktorun adini bende duymuştum ama biraz sert ve agresif diye okumusdum bir yerde.Sizce nasil ?

Evet doktorun adini bende duymuştum ama biraz sert ve agresif diye okumusdum bir yerde.Sizce nasil ?

kişiden kişiye değişiyor bence. doktorla senin arandaki elektriğe bağlı biraz da. konuşması biraz sert gelebilir sana. benim de 2. gidişim. ilkinde çok olumsuzdu düşüncem ama 2. gidşimde fikrim değişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…