Gelinlik Modelleri bursa da gelinlik seçiminde zorlanan arkadaşlara haberim var

nrygl

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2012
24
0
16
Bursa
arkadaşlar ben cumartesi günü gelinlik bakmaya çıktım..ve istediğim gelinliği buldum,dikimine başlandı bile..Gelinlik seçerken bana sanal ortam gerçekten çok yardımcı olmuştu.bende sizlerle düşüncelerimi paylaşmak istiyorum belki size bir yardımcı olur.Bursa da gelinlik diktirmek,satın almak isteyen arkadaşlar için kesinlikle LA BERİA gelinliği öneriyorum.Ben tesettürlü biriyim.Sanal ortamdaki arayışlarım ve kafamda belirlediğim bir kaç model vardı.Vitrinini dışarıdan çok beğendiğim ve internetten de takip ettiğim LA BERİA gelinlikten randevu alıp cumartesi günü gittim ve tüm samimiyetimle söylüyorum çok güzel karşılandık.kafamdaki tüm soruları kendilerine aktardım ve bana samimiyetle cevap verildi çözüm bulunmaya çalışıldı.İçeri de bir çok gelinlik var zaten gidip deneyip bir görün diyorum.Kseinlikle olumlu çıkacaksınız.Seçil Hanım ve Kevser Hanıma çok teşekkür ederim.Gelinliğimin son halini heyecan ile bekliyorum.Fiyatlarını merak edip çok pahalıdır deyipte gitmekten vazgeçen arkadaşlar varsa eğer gitmeden konuşmadan karar vermeyin diyorum.Gerçekten çok kaliteli..

Merhaba kaça diktirdiniz acaba. Ben de diktirmeyi düşünüyorum. Gerçi iki sene olmuş fiyatlar baya değişmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…