Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doçent doktor Mehmet aral atalay. Jimer. Çok ilgili cok bilgili Bi doktor. Öncesinde ziya çetine gitmiştim oda gayet iyiydi. Sıkıntım çok olduğu için aral hocaya geçtim iyiki geçmişim
muayene ücreti nedir acaba ve hangi hastanede kendisiDeniz Güleryüz çakmak çok iyi doktor ben çok memnun kaldım kendisinden
Aral hoca hem muayanesi var hem jimerde ücreti 290. Ziya hocaya ben giderken 150ydi ama 200 olmus diye duydummuayene ücreti nedir acaba ikisininde ve hangi hastanedeler
ziya hoca nerede jimerdemi geneAral hoca hem muayanesi var hem jimerde ücreti 290. Ziya hocaya ben giderken 150ydi ama 200 olmus diye duydum
Pardon onu söylemeyi unutmusum. O sadece muayanede calisiyor cekirgedeziya hoca nerede jimerdemi gene
ziya hocanın soyadı nedirPardon onu söylemeyi unutmusum. O sadece muayanede calisiyor cekirgede
Ziya çetinziya hocanın soyadı nedir
op dr baris korkmaz...gercekten muazzam biri su an tekrar hamileyim yeniden kendisiyle yurutecegiz sureci ailecek o kadar seviyoruz ki gercekten isinde cok iyiKızlar Bursa da Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı öneriniz var mı