Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rentiptan memnun deilmisinizBen rentıpta songül hanıma gidiyordum ama bikaç gün önce ayrılma kararı aldım. 24. Haftamdayım yeni hastane ve doktor arayışındayım. Zübeyde hanımda sibel akesene gittim aynı zamanda. Canayakın, ilgili bir doktordu. Pembemavi ve medikabil bana yakın yerler olduğu için buralardan tercih edicem. Bu hastanelerle ilgili bilgisi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum ben de.
Ben de gecen sene rutin kontrollerime jasmin hanıma gitmiştim. Hamile kalıncada ona gidicektim, ayrıldığını duyunca çok üzüldüm. Diğer drları tanımıyordum. Bayan olsun die songül hanıma gittim memnun kalmadım. Yarın nazmiye hanıma gidicem bi de. Onada içim ısınmazsa pembe mavi yolu görüncek bana. Medikabille görüştüm 24. Haftadan sonra hasta kabulü yapmıyormuşlar, o da elenmiş olduBende doktor araştırıyorum. Şuana kadar Çekirge Doruka gittim. Fakat hastane çok hoşuma gitmiyor. Rentıpta geçen yıl kürtaj olmuştum. Fakat doktorum Jasmin Hanım oradan ayrıldı. Rentıp ya da Medikabil de iyi bayan doktor var mı onerebileceğiniz
Rentıptan değil de drumdan memnun kalmadım. Yoksa sgklı olduğumuz için maddi anlamda orası uygun, ayrıca 2-3 senedir her sıkıntımıza rentıba gittik, bi sorun yaşamadık.Rentiptan memnun deilmisiniz
Muayne ucreti nedirBende bahar hastanesi özlem Hanım'a gidiyorum bakalım şimdilik sıkıntı yok
50 tlMuayne ucreti nedir
Bayanlar 6 haftalık hamileyim fakat hastane konusunda karar veremedim. tavsiye edebileceginiz hastane doktor varsa çok sevinirim :) :)
Bayanlar 6 haftalık hamileyim fakat hastane konusunda karar veremedim. tavsiye edebileceginiz hastane doktor varsa çok sevinirim :) :)
[/QUOT
merhaba brnbrr kesinlikle oktay altun u tavsiye ederim . Medicabil hastanesi esentepe de . Fİyat olarak da uygun hem doğum hem de testler açısından .
Eğer dr um beni sadece bilmem gerekenlerle ilgili bilgilendirsin bana öçzel durumlar hakkında aktarım yapsın dersen kesinlikle tavsiye ederim. İnsallah mart sonunda ben de Önce Allah ın izniyle sonra da dr uma olan güvenimle kızımı kucağıma alacağım . sevgiler
Jimerde muayene ve dogum ücreti ne kadarJimer'de Cenk Aşkalli'yi gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. İlgili, tecrübeli, titiz çalışan, hastasını bilgilendirme konusunda hassas bir doktor. Biraz araştırınca hakkında olumlu pek çok yorum duyarsınız. Hastanede sıra sorunu, tahlil sonucu bekleme sorunu yok. Yenidoğan yoğun bakım servisi var. Cihazları da yeni.
Devlette ise Zübeyde Hanım'dan Mehmet Karabulut'u tavsiye ederim. Devlet hastanelerinde bu yoğunluk olmasa ve Jimer'de aldığım hizmeti alabilseydim Mehmet Karabulut'la takibe başlardım.
Amacım iki doktoru kıyaslamak gibi algılanmasın lütfen. İkisi de çok iyi doktorlar. Jimer'e gitmemin sebebi hastane şartları ve gerekli durumlarda doktoruma ulaşabilmem.