N nrcndmrc Üye Kayıtlı Üye 17 Aralık 2012 4 0 16 İstanbul 10 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi nrcndmrc #1 Kizlar bursa da yeniyim bursada oturan arkadaslar bana kadin dogum doktoru, hastane onerebilirseniz cok sevinirim.
Kizlar bursa da yeniyim bursada oturan arkadaslar bana kadin dogum doktoru, hastane onerebilirseniz cok sevinirim.
H haLe91 Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Mart 2014 34 2 86 35 11 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi nrcndmrc #2 Nerde oturuyosun cnm Tmm olarak. Ben inegol
N nrcndmrc Üye Kayıtlı Üye 17 Aralık 2012 4 0 16 İstanbul 11 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi nrcndmrc #3 Niluferde oturuyorum :)
Z zehramm Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Mayıs 2009 4 0 86 41 Bursa 12 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi nrcndmrc #4 nrcndmrc .!.: Niluferde oturuyorum :) Genişletmek için tıkla... merhaba , sana sevil pakeri önerebilirim..
nrcndmrc .!.: Niluferde oturuyorum :) Genişletmek için tıkla... merhaba , sana sevil pakeri önerebilirim..
N nrcndmrc Üye Kayıtlı Üye 17 Aralık 2012 4 0 16 İstanbul 14 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi nrcndmrc #5 zehramm .!.: merhaba , sana sevil pakeri önerebilirim.. Genişletmek için tıkla... sanırım doruk tıp merkezindeki doktorlar iyi. aldıgım tavsiyelerdeki doktorlarda orda calısıyo :) ilginiz icin tesekkür ederim :)
zehramm .!.: merhaba , sana sevil pakeri önerebilirim.. Genişletmek için tıkla... sanırım doruk tıp merkezindeki doktorlar iyi. aldıgım tavsiyelerdeki doktorlarda orda calısıyo :) ilginiz icin tesekkür ederim :)
Z zehramm Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Mayıs 2009 4 0 86 41 Bursa 14 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi nrcndmrc #6 nrcndmrc .!.: sanırım doruk tıp merkezindeki doktorlar iyi. aldıgım tavsiyelerdeki doktorlarda orda calısıyo :) ilginiz icin tesekkür ederim :) Genişletmek için tıkla... evet bende Sevil Hanıma gidiyorum kendisinden mennunum birde jimerde Cenk beyin ismini çok duymaktayım.. rica ederim..
nrcndmrc .!.: sanırım doruk tıp merkezindeki doktorlar iyi. aldıgım tavsiyelerdeki doktorlarda orda calısıyo :) ilginiz icin tesekkür ederim :) Genişletmek için tıkla... evet bende Sevil Hanıma gidiyorum kendisinden mennunum birde jimerde Cenk beyin ismini çok duymaktayım.. rica ederim..
A amedis Üye Kayıtlı Üye 15 Mart 2014 17 0 6 35 Bursa 23 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi nrcndmrc #7 nrcndmrc .!.: Kizlar bursa da yeniyim bursada oturan arkadaslar bana kadin dogum doktoru, hastane onerebilirseniz cok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Acibadem mumin karahasan i oneririm. Bende rahim kanal boyu yetmezligini fark edip serklaj yapti. Bu kontrolu yapan dr daha gormedim. Kesinlikle tavsiye ederim. Benim dusuk riskimi engelledi. 32 haftadayim. Insallah zamaninda saglikla dogar bebegim
nrcndmrc .!.: Kizlar bursa da yeniyim bursada oturan arkadaslar bana kadin dogum doktoru, hastane onerebilirseniz cok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Acibadem mumin karahasan i oneririm. Bende rahim kanal boyu yetmezligini fark edip serklaj yapti. Bu kontrolu yapan dr daha gormedim. Kesinlikle tavsiye ederim. Benim dusuk riskimi engelledi. 32 haftadayim. Insallah zamaninda saglikla dogar bebegim