bursa da pembemavi doğum merkezine giden arkadaslar..

nedret hanımı tavsiye etmiyorum bi arkadaşım gitmişti acil bi durumu olduğu zaman aradığında telefonu açmıyomuş ilgilenmemiş bende bi kez kontrol amaçlı gitmiştim memnun kalmadım ama orda nevin hanımı çok iyi duydum yengem giti 2 hamileliğinde de ve başka yakınlarım da var nevin hanıma giden şimdiye kadar kimseden kötü diyen duymadım

bende şuan nedret hanıma gidiyorum ilk gittiğimde çok ilgiliydi ama sonra sürekli sıkılıyor gibi tavırlı bir hali var doğumu ona yaptırmaya korkuyorum...başka olumsuz özelliği varmı biliyor msunuz

Nereye yazdığımı bulamadım ama daha önce Pembemavi hakkında yorumlarımı yazmıştım. Bir başarısız aşılama ve tüp bebek deneyimimiz oldu. Kimseyi yanlış yönlendirmek istemiyorum. Doktorumuzun bizim gözlemimize göre başta ilgili iken olumsuzluklar başgösterdiğinde tavrı değişti. Tabii ki kimse kötü haber vermek istemez. Ama ben bebeğimi kaybettiğim süreçte doktorumun desteğini (tabii bir doktor olarak) hissetmedim. Güle güle dedi yolladı; o kadar. Bence pembemavi iyi bir "doğumevi". Hemşireleri çok iyi. Fazla ödeme almaya çalışmıyor. Hatta size göre uygun ödemeler-ayarlamalar konusunda bilgi veriyor. Doktorları da genel olarak iyi. Ama o kadar.

Back