Tüp Bebek Merkezleri Bursa da tüp bebek ilaçları uygun fiyata veren eczane var mı?

Merhaba hanımlar bursa acibadem de tedaviye başladım bursa da tüp bebek ilaçlarını uyguna Veren bir eczane var mi ?
Merhaba bende acibademde tedavi görüyorum transferim yeni oldu daha en uygun fiyata bize hemen karşıda ki Sinanoğlu eczane verdi

Merhaba bende acibademde tedavi görüyorum transferim yeni oldu daha en uygun fiyata bize hemen karşıda ki Sinanoğlu eczane verdi
Mesajıma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Ne kadar tuttu acaba Şahin bey 3-3500 civari tutar demişti

Mesajıma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Ne kadar tuttu acaba Şahin bey 3-3500 civari tutar demişti
Herkesin ilaci farkli bildigim kadari ile bana yazdigi ilaclar 5900tutuyordu eczane 3300 verdi. Sonra ilaclar yetmedi ek almak zorunda kaldim onlarda 2850 felan tutuyordu 1280 e verdi eczane. En uygun orasi verdi ama mümessil e sorduk o bile okadar uyguna veremedi

merhaba bende bursa acıbadem de aşılama düşünüyorum ama tüp bebek genel olarak ne kadar tuttu acaba?
Merhaba 11.700 ek ilave olarak 3000 civari ilaçlar 2500 de embriyo dondurma verdik ben ilk tedavimde sonucumu aldm insallah sizde alrsnz doktorumdan ve hastaneden cok memnun kaldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…