Kına Gecesi Bursa da uygun fiyata kiralık tesettür kına elbisesi ve bindallı arıyorum..!

gulsaf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2013
264
22
38
35
Kiralık Tesetttür kına elbisesi ve bindallı kiralayabileceğim bildiğiniz bir yer var mıdır hanımlaaar.. :3:

18 EkimdeBursa da kınam olucak 26 Ekımde düğünüm memlekette olucak..senınkıne az kalmıs ben sımdıden acele edıyorum..:1:

Aynen canım az kaldı daha hazırlık yapamadim :) çok eksigim var daha ..benimde kinam burda düğünüm esimin Memleketimde olucak. .

benim ramazan bayramı sonrası ve hiçbir şeyim yok kızlar :D
kaftan düşünüyorum bende nalbantoğluna bakıcam bir aradaşım önerdi.kaliteli bir yer bilen var mı ?

kaftan düşünüyorum bende nalbantoğluna bakıcam bir aradaşım önerdi.kaliteli bir yer bilen var mı ?

Aynen ya benim de daha bişey yok dosdoğru napicaz bilmem canım. . :) kaftan kiralamasi 350 bulur diyorlar

Ben iki yerde de gelinlik giyme taraftarı değilim açıkcası canım..gelinliğin bi özeli var ve o gün eşine gittiğin gün onun gercekten Eşin olduğun gündür..Ayrıca 4 saat için o kadar meziyeti de çekmek istemiyorum düğünüm olacak yer ile Bursa arası 1100 km arkadaslarım gelemeyecek sadece Kına da beraber olucaz gelinlik,nişanlık v bindallı derken benim yaklasık 2 saatım kıyafetle gecicek bu yüzden zaman kıymetli akşamımı güzel geçirmek istiyorum ..:) yoksa ailemde çok istiyo burda gelinlik giyin görsünler bilmem ne diye ama sırf insanlar memnun olsun dıye istemediğim bir seyi yapmak v kendıme ezıyet etmekte hiç mantıklı gelmıyo doğrusu..:)
Ve canım düğünün başka yerde olacağı için gelinlik sonra bindalli giy ben öle yapıcam canım...bende tesetturluyum :)

Şuan bende senin gibiyim bi bilgim yok fakat nalbantoglunda güzel modeller oldugunu bende duymuştum..çıktıgımda göz gezdıreyım..:1:

Back
X