M mavimerve Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Nisan 2015 4 0 1 42 7 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi mavimerve #1 Merhabalar, 2 sene önce dişlerimi yaptırdım ancak görünüşünden memnun değilim. Bursa'da diş hekimi olarak kimi tavsiye edersiniz? teşekkürler.
Merhabalar, 2 sene önce dişlerimi yaptırdım ancak görünüşünden memnun değilim. Bursa'da diş hekimi olarak kimi tavsiye edersiniz? teşekkürler.
M mavimerve Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Nisan 2015 4 0 1 42 22 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi mavimerve #2 Tekrar merhaba. Sonunda dişlerimi yaptırabildim. Dişlerimi yapan hekim Şeniz Yeşilkaya. Çok memmun kaldım.Tavsiye ederim.
Tekrar merhaba. Sonunda dişlerimi yaptırabildim. Dişlerimi yapan hekim Şeniz Yeşilkaya. Çok memmun kaldım.Tavsiye ederim.
A Ameliasa Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2015 9 0 1 40 31 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi mavimerve #3 Sevkiki adlı üye siteye bi girmiş ,10 tane diş hekimi tavsiyesi konusuna nokta atışı site ismi döşemiş. Çok inandırıcı olmuş !!!!!!!!!!!!! Bilmem anlatabiliyomuyum Sn sevkiki !!!!!!!
Sevkiki adlı üye siteye bi girmiş ,10 tane diş hekimi tavsiyesi konusuna nokta atışı site ismi döşemiş. Çok inandırıcı olmuş !!!!!!!!!!!!! Bilmem anlatabiliyomuyum Sn sevkiki !!!!!!!