slm arkadaslar ben 2 doktor degıstrdım şimdi doruktakı alı rıza beye dıttım bı kere memnun kaldım hiç alı raıza beye gıden varmı?dorukta dogum falan nasıl oluyor?:ecrin_bebek:
Çocuk sağlığı merkezinde Nurcan Ertem kesinlikle tavsiye ederim ben bugün gittim ilk kontrol için aynı zamanda ablamın bebeğinin dr.u çok sıcak kanlı ve iyi bir dr.
Canım sen Jimer e gitmiyor muydun,ben mi yanlış hatırlıyorum?Ama Doruk'ta Sevil Paker var,çok ilgili ve herşeyi anlatan ,konuşan bir doktor.Ben Doruk a gitmeyeceğim için ona devam etmedim,zaten hamilleik öncesi kontrol için gitmiştim ona birkaç kez.
Canım sen Jimer e gitmiyor muydun,ben mi yanlış hatırlıyorum?Ama Doruk'ta Sevil Paker var,çok ilgili ve herşeyi anlatan ,konuşan bir doktor.Ben Doruk a gitmeyeceğim için ona devam etmedim,zaten hamilleik öncesi kontrol için gitmiştim ona birkaç kez.
Slm cnm bu aralar fazla giremedim hamilelik iyi gidiyo ilk hamileliğimde sorun olmuştu biliyosun ya çok tedirgin geçiyo bu aralar kasıklarımda ve karnımda sertleşmeler oluyo 3 tane ayrı doktora gittim 3 de bi problem yok dio en son faruk beye gittim oda bi problem yok gayet güzel herşey dedi 15 gün sonra tekrar gitçem bakıcak dikiş gerekli görürse atarız dedi sertleşmelerin dışında çok şükür iyiyim hayırlısıyla kucağıma alsam sen napıyosun doktora gidiyo musun?
Slm cnm bu aralar fazla giremedim hamilelik iyi gidiyo ilk hamileliğimde sorun olmuştu biliyosun ya çok tedirgin geçiyo bu aralar kasıklarımda ve karnımda sertleşmeler oluyo 3 tane ayrı doktora gittim 3 de bi problem yok dio en son faruk beye gittim oda bi problem yok gayet güzel herşey dedi 15 gün sonra tekrar gitçem bakıcak dikiş gerekli görürse atarız dedi sertleşmelerin dışında çok şükür iyiyim hayırlısıyla kucağıma alsam sen napıyosun doktora gidiyo musun?
canım yaa senın ıcın cok sevındım anlatamam bunu 26 ancı haftaya gırmıssın daha ne olsun vallahı cok sevındım ınsallah bır sorun cıkmaz dıkıse falanda gerek kaalmaz sagsalım dogurup mınık melegını alırsın kucagına cınsıyetı ne pekı...
benım hayat devam edıyor yaa esım ısten cıktı annemlerde kırsehırde kalıyoruz suan hsg cektırdım sol tupum tıkalı ve rahım agzı yetmezlıgım var bıde rahımın seklınde bozukluk cıktı cıft rahımde olabılır dedı bılmıyorum karar veryım hamıle kalmaya gıtcem draa.s.