Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende dorukta kadın doğumcu arıyorum
bile varsa yardımcı olsun lütfen
Canım sen Jimer e gitmiyor muydun,ben mi yanlış hatırlıyorum?Ama Doruk'ta Sevil Paker var,çok ilgili ve herşeyi anlatan ,konuşan bir doktor.Ben Doruk a gitmeyeceğim için ona devam etmedim,zaten hamilleik öncesi kontrol için gitmiştim ona birkaç kez.
bende ali rıza aydına gidiyorum çokk iyi bi doktor herkese tavsiye ederim bütün sorularımı ayrıntılı bi şekilde cevaplıyo
canım nerelerdesın yaa ıyımısın nasıl gıdıyor hamılelık sorun yoktur ınsallaha.s.
Slm cnm bu aralar fazla giremedim hamilelik iyi gidiyo ilk hamileliğimde sorun olmuştu biliyosun ya çok tedirgin geçiyo bu aralar kasıklarımda ve karnımda sertleşmeler oluyo 3 tane ayrı doktora gittim 3 de bi problem yok dio en son faruk beye gittim oda bi problem yok gayet güzel herşey dedi 15 gün sonra tekrar gitçem bakıcak dikiş gerekli görürse atarız dedi sertleşmelerin dışında çok şükür iyiyim hayırlısıyla kucağıma alsam sen napıyosun doktora gidiyo musun?