Bursa-Doruk Hast. Yıldırım - Nuray Boyar?

aydinimren

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
129
0
16
Bursa
Arkadaşlar siteye yeni üye oldum ama uzun zamandır (4-5 ay) takip ediyorum.
14. haftamdayım ve ocak sonu gibi doğum olacak inşallah. bundan önce bir bebek kaybettiğim için çok pipirikliyim şuan.
gebelik öncesi kontrole bahar hast gittim. dr.u da araştırdım kötü bişey denmedi bu zamana kadar da devam ettim. ve iyi de aslında, ama dedimya ben çok hassasım.
ultrasonda dr. bakarken konuşmuyor mesela sağa sola geziyo vs.. kendince anlıyo ve herşey iyi mesela ama ağzını açmıyo. en son ben iyi mi... normal mi... vs diyince anca konuşuyo o da 3-5 kelime. ama o arada ben ecel terleri döküyorum onun suskunluğundan korkup, gerçi şimdi şimdi alıştım ama ilk bebeğimde karnımda ölmüş ve cinsiyet öğrenmeye ggidince dr pat diye 'ölmüş zaten cinsileti napcan demişti şok olmuştum çünkü kanama ağrı vs yoktu. bende gene aynı konkular var.
çok uzattım dimi...
sözün özü doruk yıldırıma yarına randevu aldım ve nuray boyar'ı konuşkan ilgili vs diye duydum. eski dr.um da iyi ama dedimya bana hitab etmedi tarzı. nuray hn. hakkında bilgisi olan var mı?

Hamileliğin hayırlı olsun canım. Sana bir link vereyim, oraya yaz, cevap verenler olur sana, içlerinde oraya gidenler olduğunu biliyorum. Daha detaylı bilgi alabilirsin onlardan.
Benim içinde dua edersen çok memnun olurum, 2 yıldır uğraşıyorum hamile kalmak için, hamile duası kabul olur belki

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/402164-bursa-hamisleri-buraya-244.html

çok teşekkür ederim.umarım siz de yakın zamanda bu güzellikleri yaşarsınıız. Allahım her isteyene versin inşallah

çok teşekkür ederim.umarım siz de yakın zamanda bu güzellikleri yaşarsınıız. Allahım her isteyene versin inşallah

Canim bebegin hayirli olsun.ben nuray hanimin hastasiyim ve ins 13 agustosta dogumum var.zor bi hamilelik gecirdim doktorum hep yanimdaydi.iyiki nuray hanimi tanimisim diyorum.ultrasonla bakarken gorduklerini soyler hatta el ayak goz burun kalp bunlari sanada gosterir.guler yuzludur yaninda rahat edersin

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. gerçekten doğru bir karar olduğunu düşünüyorum ben de. muayneye gittiğimde doğumdan yeni çıktı dediler. demekki kendisi giriyor değil mi? tabi gece olursa gelmez heralde, hangi birine yetişsin akıl var mantık var :) gene de sormayı düşünüyorum. sizin çok az kaldığına göre hepsini konuşmuşsunuzdur. ücretler ve şartlar hakkında da bilgilenderer misiniz rica etsem?

Sagol canim.dun mu gittiniz.sali gunu bende ordaydim nuray hanim dogumdaydi.evet dogumlarina kendi giriyo.normal sezeryan farketmez.gece olsada gelecegini dusunuyorum.dogum ucreti normal 1300 sezeryan 1750.bu fiyatlar luks odalar icin.diger odalar 2.sinif fiyat yariya dusuyo ama ben pahali kisimda kalicam.benim sezeryan olcak once Allaha sonra doktoruma guveniyorum.telden giriyorum haftanizi goremiyorum.kac haftalik hamilesiniz

Selam arkadaşlar Ben Zübeyde yılmaz D. nuray boyar da 6 ay tedavi gördüm onun inancı sayesinde cabaları sayesinde şuan 2 aylık kızım var
tedavimden çok memnunum kaldım ve nuray hanım çok içten sıcak kanlı ilgili bir doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…