- Konu Sahibi oglananasi
doruk özel bursa hastanesinde epidural normal doğum yapan var mı varsa doktorunuz kimdi ne kadar ücret ödediniz ve nasıl geçti doğumunuz tavsiye eder misiniz ben normal mi epidural normal mi kararsızım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun öncelikle bu ücretlere oda ücreti vs. dahilmi ödedin, kaç gün kaldın hastanede sonra çocuk için de ayrıca para ödedinmi.Canım merhaba ben çekirge dorukta epidural normal doğum yaptım 6 ay önce...Kesinlikle tavsiye ederim hiç anlamadım ağrıyı sancıyı gayet te iyi geçti doğumum.
Doktorum sevil paker çook memnunum...Normal doğum 800 dü epidural yaptırdım ben 1000 tl ödedik..Ama hastahanede ilgi alaka çok güzel ben kesinlikle tavsiye ederim..
Allah yardımcın olsun canım..
Canım merhaba ben çekirge dorukta epidural normal doğum yaptım 6 ay önce...Kesinlikle tavsiye ederim hiç anlamadım ağrıyı sancıyı gayet te iyi geçti doğumum.
Doktorum sevil paker çook memnunum...Normal doğum 800 dü epidural yaptırdım ben 1000 tl ödedik..Ama hastahanede ilgi alaka çok güzel ben kesinlikle tavsiye ederim..
Allah yardımcın olsun canım..