bursa dorukta epidural normal yapan varmu

oglananasi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2009
621
2
96
38
İstanbul
doruk özel bursa hastanesinde epidural normal doğum yapan var mı varsa doktorunuz kimdi ne kadar ücret ödediniz ve nasıl geçti doğumunuz tavsiye eder misiniz ben normal mi epidural normal mi kararsızım

Canım merhaba ben çekirge dorukta epidural normal doğum yaptım 6 ay önce...Kesinlikle tavsiye ederim hiç anlamadım ağrıyı sancıyı gayet te iyi geçti doğumum.

Doktorum sevil paker çook memnunum...Normal doğum 800 dü epidural yaptırdım ben 1000 tl ödedik..Ama hastahanede ilgi alaka çok güzel ben kesinlikle tavsiye ederim..

Allah yardımcın olsun canım..

Canım merhaba ben çekirge dorukta epidural normal doğum yaptım 6 ay önce...Kesinlikle tavsiye ederim hiç anlamadım ağrıyı sancıyı gayet te iyi geçti doğumum.

Doktorum sevil paker çook memnunum...Normal doğum 800 dü epidural yaptırdım ben 1000 tl ödedik..Ama hastahanede ilgi alaka çok güzel ben kesinlikle tavsiye ederim..

geçmiş olsun öncelikle bu ücretlere oda ücreti vs. dahilmi ödedin, kaç gün kaldın hastanede sonra çocuk için de ayrıca para ödedinmi.

hastanede kaç gün kaldın oda ücreti dahilmi

Bızım kuzen Çekırge dorukta doĞum yaptı oda, doktor, bebek bakımı ,vs hepsıne sadece 800 Ödedı bır gece kaldı ve bebek ıÇın ayrı bı hemŞıre olduĞunu sÖyledı ama ekstra baŞka Ücret vermemıŞler yanı fıyata herŞey dahılŞ tabı epıdural ıstersen 200 tl fark ÖdÜyorsun ben dırek hastanenın muhasebesıne sormuŞtum.ayruı suıt odalar varmıŞ onu ıstersen de 200 fark ÖdÜyorsuın suıt odanın ÖzellıĞı de ayrıca bı mısafır odası olması baŞka bı ÖzellıĞı yok.

Bu arada ben sana muhasebeden aldıĞım bılgılrerı olduĞu gıbı aktarayım
normal doĞum 800 epıdural normal ıstersen 200 fark ÖdÜyosun sana 1000 tl ye mal oluyo buna 1 gece yatıŞ dahıl doktor da dahıl bebek bakımı vs de dahıl kÜvez harıÇtır ama onunla ılgılı bıŞey sormadım ÇÜnkÜ sezeryan de 1200 epıdural sezeryan ıstersen 1400 ondada ıjkı gece yatıyosun yıne doktor vs dahıl 2 gecelık yatıŞ parası ıÇınde yıne.

jimer yeni sezeryan doğum yapan varmı?????doğum fiyatını öğrenmek istiyorum.....doruk mu jimer mi çok kararsızım....cvp bekliyorum ltfen!!!!!

Back
X