BURSA EUROFERTİL TÜP BEBEK MERKEZİ :)

tyklm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2025
63
25
3
Arkadaşlar hepinize öncelikle merhaba. Bursa Eurofertil tüp bebek merkezînde tedavi görmekteyim. Doktorum gerçek aydın. Daha önce gitmiş olan tedavi gören var mı aranızda? Deneyimlerinizi ve sonuçlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim :)

Ben ilk denemelerimi onda yapmıştım. İkinci denemede negatif olunca motivemi bozacak konuşmalar yaptı. Yok bugün çok pozitif haber aldık ama sen ve bir kişi daha negatif. Neden böyle oldu. Bu negatifin bizimle hiç alakası yok tamamen seninle ilgili vari cümleler kurdular. Ben 3.deneme için planımız nedir diye sormaya gittim o kadar suçlayıcı konustularki ağlayarak çıktım merkezden. Bu arada İkinci denemede 2. Gün embriyosu koyacaklardi Ben istemedim 5. güne gitmesini istedim gitmezse imha edilsin dedim. Gercek Bey çok bozuldu. 5. Güne gitti ama negatif. Ben tedavime üniversitede devam ettim. Tek yumurta ile embriyo oluşturuldu 5. Güne kadar bekletildi ve kızım 1 yaşında. Gerçek Bey embriyonun kalitesine pek takılmıyor transfer etme derdine düşmüş. Ben mumnun değildim. Umarım sana hayırlı gelir.

Ben ilk denemelerimi onda yapmıştım. İkinci denemede negatif olunca motivemi bozacak konuşmalar yaptı. Yok bugün çok pozitif haber aldık ama sen ve bir kişi daha negatif. Neden böyle oldu. Bu negatifin bizimle hiç alakası yok tamamen seninle ilgili vari cümleler kurdular. Ben 3.deneme için planımız nedir diye sormaya gittim o kadar suçlayıcı konustularki ağlayarak çıktım merkezden. Bu arada İkinci denemede 2. Gün embriyosu koyacaklardi Ben istemedim 5. güne gitmesini istedim gitmezse imha edilsin dedim. Gercek Bey çok bozuldu. 5. Güne gitti ama negatif. Ben tedavime üniversitede devam ettim. Tek yumurta ile embriyo oluşturuldu 5. Güne kadar bekletildi ve kızım 1 yaşında. Gerçek Bey embriyonun kalitesine pek takılmıyor transfer etme derdine düşmüş. Ben mumnun değildim. Umarım sana hayırlı gelir.
Sizin adına üzüldüm olumsuz şeyler yaşamışsınız ama hayırlısıyla evladınızı kucağınıza almışsınız buna çok sevindim sağlıkla büyüsün inşallah kızınız🫶🏻 Benim şuana kadar olan sürecimde olumsuz bi durum olmadı daha transfer aşamasına geçmedik pazartesi kontrolüm var rahim kalınlaşmışsa ona göre gün verecek sanırım. Şuana kadar bana olan ilgisi alakası iyiydi hemşirelerin yaklaşımı da iyi fakat transfer sürecinden bende korkuyorum açıkçası. 5 tane yumurtam 5. Güne gitti bi tanesi 5AA diğeri 4AA 3AA ve diğer 2 yumurtam çift donduruldu. İnşallah allah nasip ederde ilkinde olur gerçekten süreç çok yorucu çünkü iğneler ilaçlar dengesini şaşırtıyor insanın🥺

İlk denemelerinizde yumurtalarınızın kalitesi neydi acaba? Ve taze transfer mi donmuş transfer mi oldunuz? Bende pcos görüntüsü de varda o yüzden çok yumurtam çıktığı için bizim donduruldu embriyolarımız

Sizin adına üzüldüm olumsuz şeyler yaşamışsınız ama hayırlısıyla evladınızı kucağınıza almışsınız buna çok sevindim sağlıkla büyüsün inşallah kızınız🫶🏻 Benim şuana kadar olan sürecimde olumsuz bi durum olmadı daha transfer aşamasına geçmedik pazartesi kontrolüm var rahim kalınlaşmışsa ona göre gün verecek sanırım. Şuana kadar bana olan ilgisi alakası iyiydi hemşirelerin yaklaşımı da iyi fakat transfer sürecinden bende korkuyorum açıkçası. 5 tane yumurtam 5. Güne gitti bi tanesi 5AA diğeri 4AA 3AA ve diğer 2 yumurtam çift donduruldu. İnşallahlll allah nasip ederde ilkinde olur gerçekten süreç çok yorucu çünkü iğneler ilaçlar dengesini şaşırtıyor insanın🥺
Canim sen Dr.Gerçek için en kolay gebe kalabilecek hasta klasmanında olduğun için sana tavrı iyi olacaktır. Zorlu hastalar onlar için ikinci planda kalıyor. İşin ticareti bu. Yapacak bir şey yok. Ama sen inşallah tek denemede hamile kalırsın bebisini kucağına alırsın 🤲🤲

İlk denemelerinizde yumurtalarınızın kalitesi neydi acaba? Ve taze transfer mi donmuş transfer mi oldunuz? Bende pcos görüntüsü de varda o yüzden çok yumurtam çıktığı için bizim donduruldu embriyolarımız
Benim amh düşük kaliteler orta. Yani bir kaç deneme yapılması gereken hastalardandim. 4.denemde kızım oldu şükür. Gerçek Bey gibi bende isterim 10-15 yumurta çıksın 5i A kalitede olsun dondurulsun ama öyle bir şansım olmadı.

Benim amh düşük kaliteler orta. Yani bir kaç deneme yapılması gereken hastalardandim. 4.denemde kızım oldu şükür. Gerçek Bey gibi bende isterim 10-15 yumurta çıksın 5i A kalitede olsun dondurulsun ama öyle bir şansım olmadı.
Olsun sonunda evladınızı kucağınıza almışsınız ya gerçekten en büyük ödül olmuş size🤍 Dilerim bu yolda olan herkesin kucağı dolar🥰

Canim sen Dr.Gerçek için en kolay gebe kalabilecek hasta klasmanında olduğun için sana tavrı iyi olacaktır. Zorlu hastalar onlar için ikinci planda kalıyor. İşin ticareti bu. Yapacak bir şey yok. Ama sen inşallah tek denemede hamile kalırsın bebisini kucağına alırsın 🤲🤲
İnşallah dilerim Allahtan öyle olur da ilk denemede alırım kucağıma sağlıkla🥳

Back
X