Bursa Gizem Yıldırım .

SedaUmut

Buğlemim 💜
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2015
1.550
4.266
83
33
Kızlar merhabalar iyi günler bende uzun süredir bu sitedeyim ve 1 senedir deniyoruz bebek çalışmalarımıza ama benim doktordan fazla yüzüm gülmedi malesef ve bende yıldırım doruk hastanesinde gizem yıldır'ımı duydum ve haftaya randevu aldım sizce gidip memnun kalan var mı ? Doktor nasıl bilgilendirseniz çok sevineceğim ..
Şimdiden herkese çok teşekkürler .

Bende gizem hanıma gidiyorum. İyi bir doktor sakin sorduğun her soruyu cevaplıyor fakat çok hastası var. ben hemen randevu almak isterim dersen tercihini başka doktora çevirmelisin :)

Bende gizem hanıma gidiyorum. İyi bir doktor sakin sorduğun her soruyu cevaplıyor fakat çok hastası var. ben hemen randevu almak isterim dersen tercihini başka doktora çevirmelisin :)

Sonunda biri cevap verdi çok şükür haftalardır çok düşündüm canım bursa'da böle bilindik iyi bir doktor bulmak zor zaten çok sansımım bu konuda valla herkes çok zor alıyormuş ama çok şükür bu ay haftaya salıya aldım canım benimde çok soru sorucağım kesin benim için tek istediğim yardımcı olması bizimde herkes gibi bebek istiyoruz inşallah hakkımızda hayırlısı olsun ..

Haftaya salı bayram bayramdada çalışıyorlarmıymış.

Valla bana kız verdi . Ayın 20 sine boş mu dedim evet dedi . Normalde çok yoğun demişlerdi aradım tamam dedi . Ay ben gideyim sonra tatile girsin günlerdir ne olucak doktor nasıl falan diye sorup duruyorum valla

Ay ben haftaya salıyı bayram diye görüyor artık gözlerim işteyken günler çabuk geçsin diye bakıyorumda ne zaman aldın ki randevuyu. ben haziran başında aradım teee 4 temmuz dedi. bende normal gidip sıra alıcam başka çare yok

Merhaba Gizem hanıma gittiyseniz memnun kaldınız mı acaba?

gizem hanim hamilelikte doktorumdu.
randevuyu ancak 1 ay sonraya verirler. hastasi olmamiza ragmen bu durum boyleydi. gidip oradan kayit actirip sira bekliyorduk. 3-4 sat bekledigimi bilirim.
bebegimin ayaklarinda egrilik vardi dogdugunda. bunu ne gizem hanim gordu ne de dorukta ayrintili ultrasonu ceken radyolog. asla gitmem bir daha o doktora.

O doktor nasil bu kadar yogun ben anlayamadim zaten. Bekletiyor ve guleryuz namina hic birsey goremedim. Kanamali kasilmali gebelik yasiyordum. Iyi dediler diye onu sectim ama gram ilgilenmedi. Ben hastanede degilim baska doktor baksin dedi. Zaten doruk grubu basli basina para avcisi bir hastane ya neyse. 90 liranin hakkini asla vermeyen bir doktor.

soguk bi kadin. iste herkes ona gidiyor herhalde bir sey var dedik gittik:)
ilk gittigimizde baya ilgilendi. sonra bebegimin gelisiminde gerilik var diye dogum icin universiteye yolladi beni. orda dogum yaptim,cok kotuydu
dorugun zaten devletten farki yok ama iste yildirim evimize yakin diye gidiyorduk mecburen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…