Bursa hamişlerii

tuba882015

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2016
86
35
3
Bursa da oturan hamile arkadaslar hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsunuz birde bebekleriniz icin alisverisi nerelerden yapiyorsunuz

Merhaba canım bende bursadayım ikinci çocuğuma hamileyim daha beş haftalık dr kale gürlülere gidiyorum kızımın dığumunuda onda yapmıştım çok memnun kaldım

Çok teşekkür ederim... Peki muayene ve doğum ücretleri konusunda bilginiz var mı ?
Ben şuan ona gidiyorum özel sağlık sigortam olduğu için ücret ödemiyorum,ama sanırım normal muanesi 150 tl gibi bişey doğum ücretinide birebir onla konuşman gerekiyor çünkü hastaneye göre fiyat veriyor benim sağlık sigortam olduğu için sigorta karşılayacak

Teşekkür ederim

Merhaba bende ilk gebeliğimi jale hanımda yapmıştım 2016 ağustosta da doğum yaptım 240 tl muayene ücreti şuan 280 mi ne sanıyorum. Anlayamadığım özel saülık sigortanız özel muayeneyi nasıl karşılıyor hangi sigorta hangi paket yardımcı olabilir misiniz

Benim sağlık sigortam alianz özel sağlık sigortası içinde doğum teminatım var o yüzden muanelerimde ve testlerimde ücret ödemiyorum.

Benim sağlık sigortam alianz özel sağlık sigortası içinde doğum teminatım var o yüzden muanelerimde ve testlerimde ücret ödemiyorum.
Hamile olmadan daha önce gittiğimdede alianz yatarak özel sağlık sigortam olduğum için sizim ödediğiniz ücret üzerinden kart indirimiz olup 150 tl ödedim ama hamile olduğumu öğrendiğim Aman doğum teminatım olduğu için sigortam karşılıyor,şimdi doğumumuda acıbadem hastanesinde yapacağım öZel sağlık sigortam Karşışayacak

Merhaba ben İzmir yolu üzerindeki Kadın doğum akedemisine gidiyorum, 175 tl muayene ücreti ama çok memnunum doktorumun adı Aynur Şendemir. Doğumu Pembe Mavi ve Jimer dedi. Doğum ücreti doktor + hastane 5000 tl. Hayırlı doğumlar olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…