Bursa heyet raporu

Xykoordination

Evet...ben... (:
Kayıtlı Üye
30 Mart 2014
305
203
103
selamlar bayanlar, sebep niyet belli bebişime biraz daha bakabilmek adına Bursa'da heyet raporu alabileceğim hastane var mı? Alan arkadaşlar var mı? Yardım lütfen

selamlar bayanlar, sebep niyet belli bebişime biraz daha bakabilmek adına Bursa'da heyet raporu alabileceğim hastane var mı? Alan arkadaşlar var mı? Yardım lütfen
Bn de arıyorum bandirmada psikolojiden 30 gün alabildim 100 liraya. bursada yoksa ankarada 500 liraya veriyorlarmis oraya gidicem artik

Bulabilirsin inşallah canım , Buarada doğum sonrası izin mi senin de? Hamilelik takvimine göre hamilesin ama Nasıl yanı anlamadım
Yok cnm bn 2 sene uğraşın sonunda tüp bebek negatif oldu sonra Allah Kndisi verdi 2 tane miyom ameliyt oldum hala miyomlarım var 3 tane.riskli gebelik o yüzden bn rapor kullanıyorum. Kanamam fln yoj diye hastaneler vermiyor heyet.tanıdık da olmayınca olmuyo

Aaa kadındoğumcu vermesi lazım aslında riskli gebelikse. Tanıdık Bi yer bulsan çok iyi olurmuş gerçekten. Bi arkadasım nerdeyse 8ayı heyet raporuyla tamamladı. Bulursun inşallah canım çok sevindim bebiş için, rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla , ve bir soru daha Ankaralımısın ben Ankaralıyım da merak ettim hemşomuyuz yoksa

Evet canım ankaraliyim Keçiören doğumluyum:) 3 tane miyom var ama smdi küçükler kanama da olmayınca vermiyolar bn kendim korkuyrm biraz da iş hayatının stresine grmek istemiyrm zor bulduk bebeği zaten:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…