Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bursa devlet hastanesinde burun estetiği olanlar hangi doktorda yaptırdılar ? Bu doktorlar hakkında bilgi olanlar var mı ? Lütfen yardım edin çok kararsızım.
Bursa devlet hastanesinde burun estetiği olanlar hangi doktorda yaptırdılar ? Bu doktorlar hakkında bilgi olanlar var mı ? Lütfen yardım edin çok kararsızım.
Kemal Karaca ya 2 yıl önce ameliyat oldum. burnumun içinde dikişin ucu duruyor ve iltihap akıyor sürekli. daha 3. ayımdayken burun ucumun sol tarafında çöküklük oluştu, görüntü desen zaten berbat. Kesinlikle tavsiye etmiyorum umarım Hürrem Hanıma yaptırmışsınızdır
Ben geçen sene burun estetiği oldum Kemal Bey'e. Çok endişelenmeme ve korkmama rağmen hem muayeneler sırasında hem de ameliyat öncesindeki davranışlarıyla beni çok rahatlattı ve etkiledi Kemal Bey. Hayatımda karşılaştığım en profesyonel ve en kibar doktorlardan biri. Ameliyat ve sonrası da sorunsuz ve neredeyse ağrısız geçti. Aynı zamanda da çok memnun kaldım ameliyattan. Ben kesinlikle öneririm kendisini çok başarılı bir doktor.