Bursa İkili tarama yapan hastaneler

Kelebekk16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2015
336
195
103
Merhaba arkadaşlar Bursada ikili tarama testi yapan hastanelerin ücretleri hakkında bilgisi olan varmı? araştırdım ama hiç Bursa hakkında bilgi bulamadım.

Mrb ıkılı test hastanede yapılmıyor mu yanı hangi doktora gidiyorsunuz ben ilkinde ziya Çetin e gidiyordum dısarda altıparmak ta Bı yere yollamıştı orda yaptırmıştım

Mrb ıkılı test hastanede yapılmıyor mu yanı hangi doktora gidiyorsunuz ben ilkinde ziya Çetin e gidiyordum dısarda altıparmak ta Bı yere yollamıştı orda yaptırmıştım
Ben mustafakemalpaşada yaşıyorum. Burda ikili tarama olmuyor. o yüzden Bursaya gidicem. Doktordan memnun kalırsamda doğuma kadar giderim. Ama çok uçuk rakamlar varsada hep gidemem açıkçası

Şu anda hangi doktora gidiyorsunuz ben ilkinde ziya Çetin ve Şevket Yılmaz a gittim dogumu Şevket Yılmaz da yaptım cok ta memnun kaldım ama bazı nedenlerden dolayı özelde yapmak istiyorum bende araştırıyorum fiyatı uygun hayat hastanesine gittim birde Osmangazi tıp merkezi ne nagıhan hanıma gıdıcem hangisi kafama yatarsa dvm edicem ona göre İnş sizde gönlünüze göre Bı doktor bulursunuz sevgiler

Ben Mustafakemalpaşa Devlet hastanesinde Ali bahadırlı'ya gidiyorum. Ama ben iki doktora gitme taraftarıyım. araşatırma içindeyim. Az önce Dorukta Şühendan ve Fatma hanımın muayene ücretlerinin 120 lira olduğunu öğrendim. Sigorta anlaşmaları yokmuş. Oda biraz tuzlu geldi. Diğerleri 80 liraymış

dorukta soyledigin iki doktorun da kilo takintisi var mumkunse 10 kiloyu gecmicen. zaman zaman azar işitebilirsin hazirlikli ol.ikisinde de dogum yapan arkadasim var.
benim anladigim esentepe hast. ve ceylan hast. en uygun fiyatli hastaneler

dorukta soyledigin iki doktorun da kilo takintisi var mumkunse 10 kiloyu gecmicen. zaman zaman azar işitebilirsin hazirlikli ol.ikisinde de dogum yapan arkadasim var.
benim anladigim esentepe hast. ve ceylan hast. en uygun fiyatli hastaneler
Ben ikisinide düşünmüyorum zaten. Neriman çelik ve gizem yıldırım a baktim. Gizem hanim 95 muayene ucretiymis. Neriman celik 75 lira ama cok az hastasi olmasi beni suphelendirdi. Cok zormus bu doktor secimide ya

Benim teyzem dorukta çalışıyor. Onun tavsiyesiyle gökçe hanıma gittim. Çok iyi doktor ben çok doktor gezdim en son onda tutuklu kaldım. Çok şirin ölürüm ben ona. Çok ince ve düşünceli bir kadın.75 tl muayene ücreti sanırım ben biraz indirimli gidiyorum. Teyzem şühendaya alıcakmış ama namı kilo takıntılı olarak yürüyor. Fakat iyi bir doktormuş.ama ben zaten kilolu hamile kaldım, ömrümü yemesin diye gitmedim. Ama bence bu kilo takıntısını, sezeryan sonrası normal doğum yapanlar için yapıyor,eğer çok kilo alırsanız normal yapamıyor. Dikiş yerlerinde sıkıntı olmasın diye. Birde ceviz ye kayısı ye diye güzel tavsiyeleri var aslında.Sezeryan sonrası normal doğum yaptıran nadir doktorlardan. Ben ikiliyi şevket yılmazda yaptırdım. Özelde yaptırmadım. Ama detaylıyı dorukta yaptırdım.

Ben suan hastanede yatiyorum kanamam olduğu icin. Kismetse pazartesi cikicam dorukta birtek nuray hanimda bosluk buldum ona gidicem. O nasıldır. Begenmezsem gitmem bidaha ama ikili icinde basarilimi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…