Bursa Jimer Gülin Okan hastaları buraya.....

kızlar, çevremde gülin hn ma gitmiş birçok insan var.. hepside çok memnunlar.. şuan hiçbir hastane ile anlaşması olmaması tereddüte düşürüyor beni.. doğumdan sonra hastaneye gelip ilgilenmez diye düşünüyorum.. sizce hastane dr una mı gitmek daha iyi dışarıdan bir doktora mı kafam çok karıştı yorumlarınızı bekliyorum..

kızlar, çevremde gülin hn ma gitmiş birçok insan var.. hepside çok memnunlar.. şuan hiçbir hastane ile anlaşması olmaması tereddüte düşürüyor beni.. doğumdan sonra hastaneye gelip ilgilenmez diye düşünüyorum.. sizce hastane dr una mı gitmek daha iyi dışarıdan bir doktora mı kafam çok karıştı yorumlarınızı bekliyorum..

canım bende gülin hanıma gidiyorum ve bildiğim kadarıyla medical, jimer filan anlaşması var çekirge dorukla filan
sen kendin gidip konuşsan daha iyi tabi
gerçi ben ssk yı düşünüyorum doğum için maddi yönden
testler için de oraya yönlendiriyo beni
dediğim gibi sen git bi görüş derim gerçekten çok memnun kalırsın
şahsen ben çok memnunum ilgisi filan çok iyi
benim bayağ sorunlu geçmişti bulantılarım filan olmuştu öncesinde 2 düşük yapmıştım şimdi Allah a şükür iyiyim
ve guatr değerlerim yüksek çıktığı için dahiliye ve gülin hanımın kontrolünde hamileliğim ilerliyo şimdilik iyi gidiyrus bakalım Allah ım herkesi kurtarsın :1rolleyes:
yani seni ortada bırakmas
ben git derim yine de sen bilirsinnolumunekankayizsmile

nesla benimde doktorum dışardan gelicek jimerde yapcaz doğumu inş. benimde tereddütlerim yok değil ama jimer gerçekten çok güzel bi hastane olumsuz bişey duymadım hakkında inş hakkımızda hayırlısı olur. senin doğum ne zaman?:ecrin_bebek:

hunny geçmiş olsun canım.. inşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın.. dediğin gibi en iyisi kendin görüşüp öğrenmek :) ben yinede merak ettim böyle doğum yapan varmı diye..

bitkici inşallah canım.. benim daha çooook var nisan sonu :) 10 hafta 1 günlük hamileyim şuan :) ama biran önce dr kafamda netleşsin istiyorum inşallah hepimizin hakkımızda hayırlısı olsun :)

anlaşılan kimse gitmiyor gülin hanıma benneyaptımki

canm ben gulin okana gıdıyorum 5aydır bundan once kac doktora gttm adet duzensızlıgı yuzunden hep dogum kntrl hapı verp yolladlar gulın hanmda bı arkdsm dogm yaptı cok memnundu bende onun tavsıyesyle gttm gercektende memnun kaldm once senın ısteklerıne gore tedavıye baslıyr ve ben pko hastasıymsm ve bunu bana buzamana kadar gttgm hc bı dktr soylemedı fsh 10,8cıktı oda cok yuksek yasım 23 ama ılerde fsh yukselır dıye cocuk ıcın hemen tedavıye basladk yumurtalıklarm uykudaymıs:) once klomenle tedavıye basladık ama olmadı sımdı rahım fılmı cekıcez cuma gunu yonlendrdıgı bı yer ama oda gelıcek korkuyrm braz ama allahtn doktrmda yanmda sonrada sorun cıkmazsa ıgneye gecıcez ardından hemen asılama yapıcaz dedı elımızı cabuk tutmamız lazm dyr valla ben memnunum braz butcemızı asıyr ama napalım bebklerımız ıcın katlanıcaz umarım ıyı sonuclar alırız hepımız ama en onemlısı dogru doktrlarla dogru tedavıler gormek eger gercekten sonuc alırsak hemen sıze yazıcam

canım ben gulın hanımın hastasıyım suan kendı muayenesı var onceden jımerde calısıyrdu sımdı hastanelerle anlasması varmıs ıstegın yerde dogum yaptırıyr arkadasım onda dogum yaptı bende onda yapıcam allah tabı nasıp ederse arkadasım herzaman soyler cok memnun kalmıs ıstedıgım zaman onelı bıseyde gece yarılarında bıle arıyrdm dıyr mesela sımdı bende rahım fılmı cektrcem dktrmun yonlendrdıgı bı yer o gun kendısıde gelıcek yanıma ılacı falan overıcek yanı hastalaryla gercekten yakından ılgılenıyr

bende 6 aydır gülin hanımın takibindeyim çok memnunum.doğumuda onunla dorukta yapacağım kısmetse.tavsiye ederim

canım gülin hanım suanda hangi hastanede çalısıyor yada muayenehanesi nerede bilgi verirsen sevinirim

gülin hanım özel muaynehanesinde çalışıyor herhangi bir hastanede çalışmıyor.doğum için vatan,acıbadem,doruk hastanelerini kullanıyor.muaynehanesi cekirgede sırameşeler diye bir yer var orda.cok ilgili fiyatlarıda özel olmasına ragmen makul ve istediğim her an telden ulasabiliyorum. istersen özelden numarasını verebilirim.

gülin hanım özel muaynehanesinde çalışıyor herhangi bir hastanede çalışmıyor.doğum için vatan,acıbadem,doruk hastanelerini kullanıyor.muaynehanesi cekirgede sırameşeler diye bir yer var orda.cok ilgili fiyatlarıda özel olmasına ragmen makul ve istediğim her an telden ulasabiliyorum. istersen özelden numarasını verebilirim.

çok tşlr cnm yapılması gereken testleri nerede yaptırıyosun peki birde tel. verirsen iii olur

canım testleri muaynehanede yaptırıyorsun.hemşiresi alıyor kan veya idrar hangisiyse artık onlar labaratuarlarında incelryip sana sonucu bildiriyorlar.hersey muaynehanede hallediliyor yani.istersen ara ara aile hekiminde yaptırıp ona götürebilirsin. randevu no:02242350222 sekreteri:05058164328 facebookta grubu var bak bi istersen

muayene ücreti ne kadar yazarsanız çok sevinirim ben de dr arıyorum 9 haftalık hamileyim

ücret 100 tl.15 günde 1 çağırıyor yani ayda2 defa gidiyorsun ama birine ücret veriyorsun yani bir dolu bir boş oluyor ücrt olarak.isterseniz ayda1 gidebiliyorsunuzda o zamannda her gidişte 100 tl

canım testleri muaynehanede yaptırıyorsun.hemşiresi alıyor kan veya idrar hangisiyse artık onlar labaratuarlarında incelryip sana sonucu bildiriyorlar.hersey muaynehanede hallediliyor yani.istersen ara ara aile hekiminde yaptırıp ona götürebilirsin. randevu no:02242350222 sekreteri:05058164328 facebookta grubu var bak bi istersen

ilgin için çok tşklr canım

Benım o korkunc koltuga oturma korkum vardı cunku kadın dogumculardan yana sanssızdım 8 ay gıdemedım kımseye gulın okanı arastırdım ve gıttım ınanılmaz memnun kaldın psıkolojım duzeldı sahsen , ınsallah hamıle kalırsam dogumu da onda dusunuyorum cunku baska kımseye guvenebılexegımı sanmıyorum

Back
X