- 20 Aralık 2014
- 117
- 58
- 28
- 41
- Konu Sahibi sevgiustunebahar
- #1
Merhaba arkadaşlar, Bursa jimer hastanesinin dogum fiyatlarini biliyor musunuz.Bu cumartesi kontrolum var şimdiden dogum fiyatlarıni ogrenip anlasmak istiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bu pazartesi sordum. normal doğum 3500lira sezeryan 4000lira olduğunu söyledi doktorum.muayneye gelen hastaarına yılbaşından sonrada zam yapmıyacaklarını fiyatların aynı olaağını söyledi.Merhaba arkadaşlar, Bursa jimer hastanesinin dogum fiyatlarini biliyor musunuz.Bu cumartesi kontrolum var şimdiden dogum fiyatlarıni ogrenip anlasmak istiyorum.
artık tercih size kalmış.dr.a güvenmek önemli.ben dr.uma güvendiğim için tercih ettim.çünkü acıbademede sordum fiyatlar inanılmaz yüksek.eğer acıbademin dr.ysa 13bin lira alıyor.eğer dışardan dr.la anlaşıp orada yaptıracaksanız 7500lira, eğer acıbadem sigorta yaptırırsanız ( buda 800tl.tabi ) 7500tl. 3500 tl.oluyor.tabi dr.da 3750tl.istiyor.yani anlıyacağınız 7bin ile 13bin arasında değişebiliyor.yani zor işler bunlar :)3500-4000 lira nedir ya 1988 model şahin alınıyor o fiyata, üstelik sgk dan da para alıyorlar ve 1-2 günlük bir şey. Çok vicdansızlar çok.
Aynen tercih meselesi açıkçası o kadar parayı verecek kadar param var ama mecbur kalmadığım sürece asla vermem. Sonuçta bebeğimin kısmeti bana göre onun geleceğine yatırım yapmak daha iyi bir şeymiş gibi geliyor. Yani 10 binli rakamlardan bahsediyorsak şayet ben yemiyorum içmiyorum onun geleceğine yatırım yapıyorum, ileride kira derdi olmasın geçim sıkıntısı çekmesin diye. Ben İstanbuldayım alternatifim çok fazla Medipol Üniversitesi hastahanesi normal doğumda yaklaşık 1000 tl di sezeryan 1800, bir kaç doktoruna gittim sevemedim ve güvenemedim evet üniversite hastanesi her zaman iyidir ama doktora güvenemedikçe insanın gidesi gelmiyor. Tem hospital hastanesinde bir arkadaşımızın eşi doğum yaptı çok memnundu, bir bayan doktora gittim onu da sevemedim en son bi erkek doktora gittim çok ilgili bilgili ve güven veriyor. Geçen sene sorduğumda normal doğum 500 epidural iğnesi 300 lira demişti. Üç aşağı beş yukarı 1000 hadi ekstrem bir durum oldu 1500 liraya çıkarım diye tahmin ediyorum.artık tercih size kalmış.dr.a güvenmek önemli.ben dr.uma güvendiğim için tercih ettim.çünkü acıbademede sordum fiyatlar inanılmaz yüksek.eğer acıbademin dr.ysa 13bin lira alıyor.eğer dışardan dr.la anlaşıp orada yaptıracaksanız 7500lira, eğer acıbadem sigorta yaptırırsanız ( buda 800tl.tabi ) 7500tl. 3500 tl.oluyor.tabi dr.da 3750tl.istiyor.yani anlıyacağınız 7bin ile 13bin arasında değişebiliyor.yani zor işler bunlar :)
Yurtdışında hastaneler nasıl bilmiyorum ama düşük yaptığımda kadın hastanesinde yer bulamadım, diğer hastanede kar kış demeden acımadan gönderecekti eve 182 yi arayım onlar bulur belki dedim, imalı şekilde tehdit ettim de öyle kabul ettiler. Ameliyathaneye girince idrar bastırdı kaçırırım da hemşirenin üstüne gelir ayıp olur dedim kendi kendime söyleyince azarladı beni mikrop kadın buraya gelmeden yapacaktın diye. Ben de onu azarladım benim ilk hamileliğim nereden biliyim siz bana söylemezseniz dedim. Kadının birinin suyu gelmiş, açılması var yer yok alamayız diyorlar. Velhasıl canımdan kıymetli değil orta halli temiz bildiğim hastanede yapmak istiyorum.Normal hastanede de yapabilirsiniz ben bursa da yapsam jimeri düşünüyordum. Şimdi yurt dısında yasıyorum. Normal bir hastanede yapacagim bu hastalık degil ki. Dogumu abartmamak lazım.
Gecmiş olsun gecen burda birisi anlatıyordu o kadar iyi hastanelere gitmis hicbir doktor anlamamış doğumun geldigini ne kadar önemsersen o kadar buluyor bazı seyler. Dörtlü teste bursanın en iyi doktorlarından birine gittik önemsiypruz ya illa bir sey bulduk sonunda sonra günlerce kafaya taktım aştım artık bu durumu . Dogumu jimerde düşünüyordum. Bulundugum ülkede imkanlar süper degil ama burda dogum yapan insanlar var yani. Dogum hastalık degil. Bir sey olcak olduktan sonra her yerde olabilir istersen en iyi hastaneye git yani.Yurtdışında hastaneler nasıl bilmiyorum ama düşük yaptığımda kadın hastanesinde yer bulamadım, diğer hastanede kar kış demeden acımadan gönderecekti eve 182 yi arayım onlar bulur belki dedim, imalı şekilde tehdit ettim de öyle kabul ettiler. Ameliyathaneye girince idrar bastırdı kaçırırım da hemşirenin üstüne gelir ayıp olur dedim kendi kendime söyleyince azarladı beni mikrop kadın buraya gelmeden yapacaktın diye. Ben de onu azarladım benim ilk hamileliğim nereden biliyim siz bana söylemezseniz dedim. Kadının birinin suyu gelmiş, açılması var yer yok alamayız diyorlar. Velhasıl canımdan kıymetli değil orta halli temiz bildiğim hastanede yapmak istiyorum.
O yazıyı ben de ağlaya ağlaya okudum. Dediğin gibi tamamen şans ama devlet hastanelerinde başıma benzer çok olay geldi ve annemi de doktorun ilgisizliği yüzünden kendimi paralamama rağmen kaybettim o yüzden üçe beşe bakmıyım özelde doğum yapıyım diyorum.Gecmiş olsun gecen burda birisi anlatıyordu o kadar iyi hastanelere gitmis hicbir doktor anlamamış doğumun geldigini ne kadar önemsersen o kadar buluyor bazı seyler. Dörtlü teste bursanın en iyi doktorlarından birine gittik önemsiypruz ya illa bir sey bulduk sonunda sonra günlerce kafaya taktım aştım artık bu durumu . Dogumu jimerde düşünüyordum. Bulundugum ülkede imkanlar süper degil ama burda dogum yapan insanlar var yani. Dogum hastalık degil. Bir sey olcak olduktan sonra her yerde olabilir istersen en iyi hastaneye git yani.
Anladım canım sende haklısın tabi bi taraftan. Hayırlı dogum nasip etsin Allah simdiden.O yazıyı ben de ağlaya ağlaya okudum. Dediğin gibi tamamen şans ama devlet hastanelerinde başıma benzer çok olay geldi ve annemi de doktorun ilgisizliği yüzünden kendimi paralamama rağmen kaybettim o yüzden üçe beşe bakmıyım özelde doğum yapıyım diyorum.
Sağol seninki daha yakın allah kurtarsın.Anladım canım sende haklısın tabi bi taraftan. Hayırlı dogum nasip etsin Allah simdiden.
Merhaba, normal doğum 3500 TL, sezaryen 4000 TL.Merhaba arkadaşlar, Bursa jimer hastanesinin dogum fiyatlarini biliyor musunuz.Bu cumartesi kontrolum var şimdiden dogum fiyatlarıni ogrenip anlasmak istiyorum.