Bursa jimer hastanesi?

Eflatunhilaf

Çikiletasever
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2015
707
1.488
113
40
Merhabalar. Bursada normal dogum yanlisi ilgili bir doktor ariyorum. Iyi doktor tavsiyesi olarak jimerde selim beyi duydum. Oraya gitmeyi dusunuyorum. Selim beyin hastalari varsa deneyimlerini paylasabilir mi? Ya da baska onerileriniz varsa onlari da ogrenebilirim:)

Selim Beyi bilmiyorum ancak Jimer de Hatice Uğur Hanım var, çok sıcakkanlı ve iyimser. Gayette ilgili bir doktor. Tavsiye ederim.

Selim Beyi bilmiyorum ancak Jimer de Hatice Uğur Hanım var, çok sıcakkanlı ve iyimser. Gayette ilgili bir doktor. Tavsiye ederim.

çok tesekkur ederim cevabınız için. Selim beyle başladım ve çok şükür bir aksilik yok, selim beyle devam ediyorum:)

Bayanlar merhaba ben normalde Aritmi osmangazide Nagihan hanıma gidiyordum ama değiştirdim randevumu Jimerden Nuray hanıma aldım riskli gebelik takibi,Doğum vs. Yazıyordu ama gebelik takibi yazmıyordu sadece riskli gebelik takibi mi yapıyor ? Bilginiz var mı? Bide ben 25. Haftamda gidicemğazartesi günü bazı doktorlar 6. Aydan sonra takibi kabul etmiyormuş eder mi ?

Ben Selim Bey e gidiyorum canım 10 yıllık doktorum çok memnunum çok sakin bir doktor ve çok deneyimli bilgili insanı gereksiz strese sokmuyor tansiyon ölçmez boy kilo tak,b, yapmaz çünkü sen daha içeri girdiğinde anlar neyin var neyin yok yanlız sormadıkça detayları anlatmaz ona giderken notlarını almalısın :D

Ben Selim Bey e gidiyorum canım 10 yıllık doktorum çok memnunum çok sakin bir doktor ve çok deneyimli bilgili insanı gereksiz strese sokmuyor tansiyon ölçmez boy kilo tak,b, yapmaz çünkü sen daha içeri girdiğinde anlar neyin var neyin yok yanlız sormadıkça detayları anlatmaz ona giderken notlarını almalısın :KK70:

biz eylülde doğumumuzu yaptık selim beyle, muhteşem biri, 2.çocuğum olduğunda da ona gideceğim inşallah, iyi ki bulmuşum doktorumu cidden:) ve aynen dediginiz gibi insani strese sokmuyor bu en büyük artısı:halay:

Bayanlar merhaba ben normalde Aritmi osmangazide Nagihan hanıma gidiyordum ama değiştirdim randevumu Jimerden Nuray hanıma aldım riskli gebelik takibi,Doğum vs. Yazıyordu ama gebelik takibi yazmıyordu sadece riskli gebelik takibi mi yapıyor ? Bilginiz var mı? Bide ben 25. Haftamda gidicemğazartesi günü bazı doktorlar 6. Aydan sonra takibi kabul etmiyormuş eder mi ?
ben selim beye ilk gittiğimde 32 haftalıktim, gayette takip edip ilgilendiler, ilk defa duydum 6. Aydan sonra takip edilmez diye

Ben Selim Bey e gidiyorum canım 10 yıllık doktorum çok memnunum çok sakin bir doktor ve çok deneyimli bilgili insanı gereksiz strese sokmuyor tansiyon ölçmez boy kilo tak,b, yapmaz çünkü sen daha içeri girdiğinde anlar neyin var neyin yok yanlız sormadıkça detayları anlatmaz ona giderken notlarını almalısın :KK70:
Merhaba canm selim bey gebelik öncesine bakıyomu acaba bnde ona gitmek istiyorum

Back
X