Bursa jimer hastanesi

sehervakti

papatya
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
94
55
88
Jimer Hastanesi Melike Yıldırımı önerdiler!Hastane ve Melike Hanım hakkında bilgisi olan varsa bilgilendirebilirmisiniz arkadaşlar?fisfisfis

Jimerde birkaç doktor duydum iii dediler bununla ilgili bir bilgi var aslında senden önce böle bir konu açmışlar jimerle ilgili onu oku istersen ben medical park ahmet beye gidiyorum ama jimeri bana da çok söylediler konulara bir bak sırayla böyle bi konu var onu oku yardımcı olur sana birçok yorum yazmışlar

bende zamanında gitmiştim hamileliyimin ilk başlarında preklampsi teşhisi konulunca yenidoğanyoğun bakımımız yok deyip yolladılar içeriye girdiyinde hastane gayet güzel ve temiz görünüyo ama geçen sene kadındoğum adına herşey denilen hastanede yoğun bakım ünitesi yoktu gazetede okudum yeni açılmış ama melike hanımı bende biliyorum gerçekten iyi bi doktor eşinide tavsiye ederim illaki jimer dersen çünkü volkan bey koymuştu bana teşhisi

Jimer Hastanesi Melike Yıldırımı önerdiler!Hastane ve Melike Hanım hakkında bilgisi olan varsa bilgilendirebilirmisiniz arkadaşlar?fisfisfis

melike hanım gece suyum gelince hastaneye gittiğimde tanıştım o gece nöbetçiymiş kendisi doktorum gelinceye kadar muayenemi o yaptı güler yüzlü davrandı samimiydi ama normalde hastalarına tutumu nasılsıtr fikrim yok ama hastaneye gelicek olursak süper tek kelime ile çokkkkmemnun kakdık çokkk

benim jimer hastanesinde tavsiye edebileceğim tek doktor GÜLİN OKAN işini gerçekten hakkını vererek yapıyor son derece samimi ve içten davranıyor ayrıca çok güleryüzlü bir insan doğumumu jimer de gerçekleştirdim herşey mükemmel ötesiydi tabiki bunda en büyük pay çok sevdiğim doktorumun herkese gülin okan la tanışmayı ve jimer de doğum yapmayı tavsiye ederim :)

bende henüz hamile değilim mayıs ayının ilk haftası belli olacak eğer hamileysem jimere gitmeyi düşünüyorum ama hangi doktora gideceğime karar veremedim.. arkadaşım feyza hanıma gidiyor belki bende ona giderim ama ilk önce hamilemiyim onu öğrenmeliyim :))

ıkı arkadasımın doğumda yanında bulundum. ıkısıde jımerde yaptı doğumunu. biri hastanenın doktoruyla diğeride dısarıdan kendı doktorunu getırdı. İkisininde hep yanındaydım. hastanenın kendı hastasınada hastası olmayıp sadece doğuma gelen arkadasımada gösterılen ilgi ve alaka gerçekten taktire değerdi. İkiside normal doğum yaptı. İkisininde ebeler ellerini saçlarını severek, sürekli durumu hakkında bılgılendırerek doğum yaptırdı. Su bı gerçekki doğumda doktor kadar hatta belki doktordan bıle daha fazla etkılı olan ebeler.. ve jımer hastanesı verdıgı hızmetle gerçekten süper. Anestezıcısı de çok ıyıymiş. epidural olmak yada sezeryan olmak ısteyenler ıcın anestezıcıde çok önemli.

ama ben ıkı doktorla görustum jımerde. doktorlardan hıç bırını begenmedım. Devlet hastanesı doktorları gıbıler. kötu bı durum varsa alıstırarak degıl dan diye söyleyıverıyorlar. usluplarıda hos degıl bence...

Ben jımerde doĞum yaptım drum recep doĞanlar Çok ılgılı davrandı ve Çok ıyı bır 9 ay geÇırdım,ben hastanedende Çok memnun kaldım,drum babacan tavırları ,herŞeyı sormadan anlatıŞı ,gÜler yÜzÜ sayesınde Çok rahat bır hamılelık geÇırdım

kızlar neden huraya kimse yazmıyor jimere giden doğum yapanlar okadar çok ki.ama k,mse burada paylaşmamışbilmiyorumkismile

Ben jİmerde doĞum yaptım drum recep doĞanlar Çok İlgİlİ davrandı ve Çok İyİ bİr 9 ay geÇİrdİm,ben hastanedende Çok memnun kaldım,drum babacan tavırları ,herŞeyİ sormadan anlatıŞı ,gÜler yÜzÜ sayesİnde Çok rahat bİr hamİlelİk geÇİrdİm

aynen cnm gözüm kapalı tavsiye ederim bende recep beyi

ben şuanda giden yada şuara doğum yapan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum.çünkü okadar çok şey değişiyor ki jimerde kaygan bir zemin sanki..birtürlü rayına oturmuyor..hamile kaldığımdan beri diken üzerindeyim:(..şuanki fiyatları öğrenmek istiyorum nekadar diye....
çocuk doktoru ve anestezistide değişmiş jimerin..anestezisti fena olmasada çocuk doktoru!!!! orda onunla o iş olmaz gibi yorumlar duydum hep.....bunlar hakkında bilgi almak istiyordum..tabi benim doğum 3 ay sonra 3 ay sonrada herşey değişebilirrr gerçi yine.....

Son düzenleme:
mopsy canım dediğin gibi jimerde bazı dr. değişmiş evet o senin duyduğun çocuk doktorları hakkında edindiğin bilgiyi dikkate alma derim ben, çünki şuan jimere çocuk dr.olarak ayfer güleç geldi hakkında bilgim yok ama önceki dr.hakkında bilgim var umarım iyi bir çocuk dr. dur

ben 6 ay önce jimerde doğum yaptım negatif hiç bir şey olmadı, hastane süperdi tek kelime ile, ben memnun kaldım herşey istediğimiz gibi oldu bu hastane konusunda çok detaya takıldık,ben pembe maviden jimere geldim geldiğime ve jimerde doğum yaptığıma asla pişman olamadım, riskli bir doğum sonrası bebeğim kollarımdaydı,
jimer hastanesi hastalrı için her detayı düşünmüş,
doğum fiatalrına gelince bence dr. görüş derim,
hııı şunu atlamadan geçemeyecğim,sadece eleştirdiğim bir eksik vardı odamda oda tuvalet bölümünde serum için askının olmaması,benim için eksi bir durumdu hasta bakıcıalr ne kadar yardım etselerde, bu konuda bir eksiklik vardı
hatta bunu yanımdaki hemşireme ilettim,

mopsy cnm çocuk drunun değişmesi isabet olmuş bencede ayfer hanıma giden arkadaşımız var ve çokkk memnun kaldı yani çocuk drundan yaana şçin rahat olsun anestesizi bilmem ben eskisinde epudral oldum süperdi benim sıkıntılı olmasına rağmen üstesinden geldii sağolsun odandan hastaneden drundan ordaki muameleden hijyenden kesşinlikle hiç şüphen olmasın memnuniyetini dile getirirsin doğumdan sonra zaten
benim anlamadığım drlar ayrılsada sizin drunuz oradaysa ve hasta bakıyorsa problem nedir birden bire hastanenin kapanacağınımı düşünüyorsunuz böyle bişeyde mümküğn olmadığına göre boşuna takılmayın bence

ben jimeri defalarca gezidm odalarını yada dizeynını herşeyinin tertemiz estetik açısından gerçekten mükemmel bir hastahane.....
değişen doktorları çok yeni yani 1 ay bile olmamıştır...bu süre öncesindeki anestezisi gerçekten çok iyiymiş ama ayrılmış oda hastahaneden..
yeni gelen çocuk doktoruda çok zayıfmış....
ben jimeri doğum yapmak için herzaman düşünmüşümdür..şimide düşünüyorum ama endişeliiibilmiyorumkismile
ybiryandanda temiz ve güzel birhastahane diyr ekibi olmayan bir hastahanede doğum yapmak nekadar mantıklı diye düşünüyorum...((
bakalım 3 ay sonramızda ne durumda olacak jimer

canım hastahanenin kapanacağını düşünmüyorum devamlı ekip değiştiği için iyimi kötümü araştırma yapamadan orasını doğum yeri olarak seçip seçmemeyi düşünüyorum...devamlı değiştiği için güvenemiyorsun yani...
evt doktoruma çok güveniyorum ama anestezide doktor kadar önemli neticede doktorum vermiyor bana narkozu..
yada bebeğime ilk müdehalaeyi doktorum yapamıyor...bunlarıda düşünmek zorundayım...
ki birde fiyat politikasınada takılıyorum...biraz zamn olayları olacakmış galiba ve deavmlıda geliyormuş zam....2. acıbadem olmayı hedefliyormuş...hazitanada nasıl zamlar gelecek acaba....
şuanda doğum yapan arkadaşlar nekadar ücret ödediler .doktorum 3 ay sonrası için net birşey diyemiyor belli bir aralık veriyor bana sadece şimdilik....2000-3000 arası diyor....3 ay sonrası bu rakamlar aralığında olurmuş....ortalama 2500 olacak sanırım...
merak ettiklerim bunlar canım.ben direk hastahane muhasebedeki kişiylede görüştüm bunları kızda zam gelebilir bilmemne diyip duruyor..gelirde nekadar yani...belirsiz...ben son 1 ayda hastahane değiştiremem ki...

ben şuanda giden yada şuara doğum yapan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum.çünkü okadar çok şey değişiyor ki jimerde kaygan bir zemin sanki..birtürlü rayına oturmuyor..hamile kaldığımdan beri diken üzerindeyim:(..şuanki fiyatları öğrenmek istiyorum nekadar diye....
çocuk doktoru ve anestezistide değişmiş jimerin..anestezisti fena olmasada çocuk doktoru!!!! orda onunla o iş olmaz gibi yorumlar duydum hep.....bunlar hakkında bilgi almak istiyordum..tabi benim doğum 3 ay sonra 3 ay sonrada herşey değişebilirrr gerçi yine.....

ben sana taze taze bilgi vereyim canım. jimer hakkında bilgi toplamak tam bir muamma maalesef. bende burda çok kişiye sorular sordum fakat pek cevap alamadım. 10 gün önce doğum yaptım bari benim birilerine bir faydam olsun. normal doğum 2000 lira dendi bize hatta doktorum bilgisayarına not aldı epidural vs içinde 2000 lira diye. ama eşimden 2250 almışlar. epidurale ayrı fiyat biçmişler yani. eşim söylemiş fakat indirememiş. sezeryan da 2500 dan aşağı değildir sanıyorum.

çocuk doktoruna gelecek olursak bebeğini jimerde doğur, doktorlar, ebeler, hemşireler çok iyi. ama çocuk doktoruna gelince kesinlikle çocuğunu o çocuk sevgisinden yoksun uyuz kadına teslim etme derim ben. emzirme odasında 4 tane daha anne vardı onlar da aynı şeyi söylediler. bi kere nefes almadan ezbere konuşuyor, mamaya teşfik ediyor, üzücü şeyleri dan diye söylüyor kalakalıyorsun. bir kere gittim 2 tane randevu verdi hiç birisine gitmicem valla bi daha.geçen sağlık ocağına aile hekimimize göründük; hekimimizin çocuk hastalıkları konusunda da ihtisası varmış. ben ciddi bi durum olmadığı sürece ona gidicem. birde aile hekimimiz çekirge doruk hastanesinde iyi bir doktor olduğunu söylediği atilla beyi tavsiye etti. zor durumda kalırsam ona götürcem bebemi. ayfer hanıma aslaaaa..
:olmaz:

kızlşar ayfr hanımdan bizim arkadaşımız memnun kaldı ama herkese göre değişir ben yine selçuk beyin gittiğine sevinmiştim acıkçası ondanda ben hiç memnu n kalmamıştım

Back
X