Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamile değilim ama nilüfer dorukta feyza bayrama gidiyorum tatlı güler yüzlü kadın memnunun birde teyzemin doktoru var yengem ve kuzenımde oda gidiyor suan kendi muyenesi var anadolu hastanesinin yanında adı ayşe erol arayıp fiyat alabilirsinizMerhabalar ben 15 haftalık hamileyim bursa da kadın doğum uzmanı arastirması yapıyorum. Daha bir türlü bir doktorda karar kılmadım. Muayene ücretleride çok belimizi sıkmayacak şekilde bir doktor arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
Merhabalar Feyza Hanım ile gebelik istemi için başvursak nasıl sizce bilgi birikimi ben aynı hastanede Melike Hanım a gidiyorum ama sonuç alamadım memnun değilim malesefHamile değilim ama nilüfer dorukta feyza bayrama gidiyorum tatlı güler yüzlü kadın memnunun birde teyzemin doktoru var yengem ve kuzenımde oda gidiyor suan kendi muyenesi var anadolu hastanesinin yanında adı ayşe erol arayıp fiyat alabilirsiniz
Ayy evet bende ona gittim 1 senemi çöp etti hep kendım arastırıo bırseyker yaptım sonra feyza hanım denk geldı docent doktor zaten herseyım oldugu ocon 1.5 sene geçti korunmayalı suan sıradakı işlem aşılamaydı oda aşılama yapalım dedı ama devlette yaptırıcam ınsallah bu önümüzdeki reglimde ama baya guzel anlatıyor muayene edıyor guzelce. Melike hanıma 10 basar yanıMerhabalar Feyza Hanım ile gebelik istemi için başvursak nasıl sizce bilgi birikimi ben aynı hastanede Melike Hanım a gidiyorum ama sonuç alamadım memnun değilim malesef
Benimde aynı 1.5 yıl oluyor benimde çöp. Hep kendi zorumla hormon degerlerime baktırdım rahim filmi yaptırdım. 1 yıl korunmasız normal acele etme dediği için zorladım testler için. Ama ulaşmaya çalışınca da yok dönüş yapmıyor. 1 kez catlatma iğnesi denedik onunla ama 1 kere yumurta kontrolü yapıp bırakıyor çatladım çatlamadı mi tekrar bakmıyor tekrar bir hormon testleri için feyza hanıma gideyim bende. Siz de nasıl süreç izlediAyy evet bende ona gittim 1 senemi çöp etti hep kendım arastırıo bırseyker yaptım sonra feyza hanım denk geldı docent doktor zaten herseyım oldugu ocon 1.5 sene geçti korunmayalı suan sıradakı işlem aşılamaydı oda aşılama yapalım dedı ama devlette yaptırıcam ınsallah bu önümüzdeki reglimde ama baya guzel anlatıyor muayene edıyor guzelce. Melike hanıma 10 basar yanı
Evet benımde oyleydı 14 gun sonra test yao gel dıyor sadece bakmıyor hıc feyza hanıma 2 kere gittim bazı bılmedıgım testler varmıs onları falan ıstedı onlarda guzel cıktı asılama yapalım dedı sonra ben gitmedim aklınızda bulunsun şehşr hastanesınde tüp bebek polıkınlığı acıldı 1 kere gittim bütün işlemlerim oldugu ıcın direk aşılamaha gevebılırız dedı onumuzdekı reglınde gel dedı bakalım şimdi sonuc gosterme ocın onceden gıdıcem regl ken tekrar hormon tahlılı yaptık ona gıdınce aşılama için kagıt yazıcam reglken baslarız dedı özlem çaylan canıtez aşılama veye tup bebek dusunuyorsan bence bi git derin gervekten cok tatlı bır kadınBenimde aynı 1.5 yıl oluyor benimde çöp. Hep kendi zorumla hormon degerlerime baktırdım rahim filmi yaptırdım. 1 yıl korunmasız normal acele etme dediği için zorladım testler için. Ama ulaşmaya çalışınca da yok dönüş yapmıyor. 1 kez catlatma iğnesi denedik onunla ama 1 kere yumurta kontrolü yapıp bırakıyor çatladım çatlamadı mi tekrar bakmıyor tekrar bir hormon testleri için feyza hanıma gideyim bende. Siz de nasıl süreç izledi
Teşekkür ederim. Ben birkaç kez catlatma iğnesini denerim diye düşünüyorum 1 kez denedik çünkü. Bugün regl oldum yarın testler için feyza hanıma gideyim o zaman ben direkt eşinden sorun var mı peki ?Evet benımde oyleydı 14 gun sonra test yao gel dıyor sadece bakmıyor hıc feyza hanıma 2 kere gittim bazı bılmedıgım testler varmıs onları falan ıstedı onlarda guzel cıktı asılama yapalım dedı sonra ben gitmedim aklınızda bulunsun şehşr hastanesınde tüp bebek polıkınlığı acıldı 1 kere gittim bütün işlemlerim oldugu ıcın direk aşılamaha gevebılırız dedı onumuzdekı reglınde gel dedı bakalım şimdi sonuc gosterme ocın onceden gıdıcem regl ken tekrar hormon tahlılı yaptık ona gıdınce aşılama için kagıt yazıcam reglken baslarız dedı özlem çaylan canıtez aşılama veye tup bebek dusunuyorsan bence bi git derin gervekten cok tatlı bır kadın
Gidin belkş sizde begenırsınız doktoru Yok ikimşzdede hiçbir sıkıntı yok bende 2 ay arka arkaya catlatma iğnesi vuruldum olmadı 1 sene gectı uzerınden aşılama yaptıracım ınsallahTeşekkür ederim. Ben birkaç kez catlatma iğnesini denerim diye düşünüyorum 1 kez denedik çünkü. Bugün regl oldum yarın testler için feyza hanıma gideyim o zaman ben direkt eşinden sorun var mı peki ?
İnşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimizGidin belkş sizde begenırsınız doktoru Yok ikimşzdede hiçbir sıkıntı yok bende 2 ay arka arkaya catlatma iğnesi vuruldum olmadı 1 sene gectı uzerınden aşılama yaptıracım ınsallah
Evet bir sene once catlatma iğnesi yaptırıdm 2 ay arka arkayaİnşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiziğne yaptıralı mi 1 yıl geçti
Rabbım hepimizin kucağını boş bırakmasın inşallahEvet bir sene once catlatma iğnesi yaptırıdm 2 ay arka arkaya
Nilüfer doruk ayşenur kaya :)Bursa da iyi bir kadın doğum doktoru arıyorum en önemli isteğim merhametli olması halden anlaması..![]()
Memnun musunuzNilüfer doruk ayşenur kaya :)
Müthiş bir kadın tek kelime ile :)Memnun musunuzben Nilüfer doruk da merve Kahraman a gittim ama pek memnun kalamadım son muayeneden