Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bursa kreş

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Ofkineof

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2016
48
16
8
40
Mrb arkadaşlar 15 aylık oğlum var.suan bakıcıyla beraberiz fakat işe başladığımda gönül rahatlığıyla bırakıp gidemeyeceğim.normalda çok iyi birisi fakat benim oğlanda rahat.hep böyle gitmeyecek arada ağlamaları oluyor sanki sabrı en az seviyelerde gibi hissediyorum bazen devreye girmek durumunda kalıyorum.bursada en azından bana kamerayla izleyebileceğimiz yada gerçekten güvenilir bir kreş tavsiye edebilirmisiniz?

Kreş buldunuz mu? Ben de Nisan gibi başlayacağım,kreş araştırmalarına girdim. Çok zor geliyor bırakıp gitmeek :KK42: bir de Bursa'nın neresinde oturuyorsunuz acaba

hayır malesef... biraz daha büyümesini bekleyip anaokuluna başlatacağım heralde.küçük yaş için güvenilir bir okul bulmak çok zor.osmangazi merkezdeyim.sizin kaç yaşında çocuğunuz?

hayır malesef... biraz daha büyümesini bekleyip anaokuluna başlatacağım heralde.küçük yaş için güvenilir bir okul bulmak çok zor.osmangazi merkezdeyim.sizin kaç yaşında çocuğunuz?
1 yaşında. Kendi bakabilme imkanınız varsa engüzeli. Benim ekimde mecbur başlamam gerekiyor engeç. Ücretsiz iznim bitiyor:( hakkımızda hayırlısı olsun.

1 yaşında. Kendi bakabilme imkanınız varsa engüzeli. Benim ekimde mecbur başlamam gerekiyor engeç. Ücretsiz iznim bitiyor:KK43: hakkımızda hayırlısı olsun.
evet inşallah hayırlısı olsun.Bende çalışıyorum şuan bakıcımız var ama evde çalışıyorum şuanda. gittiğim zaman işe gözüm arkada kalacak çok alıştım bütün gün görmeden nasıl duracağım o nasıl duracak off çok zor Allah sizinde yardımıcınız olsun.Kreşten vazgeçiyorum çünkü fotolara bakıyorum küçücük odada uyuyorlar oynuyorlar çok sıkıcı gibi evde daha özgür olacak dedim artık biraz sabredip anaokulu mantıklı sizinde çok küçükmüş.

Back
X