bursa lütfen yardim bayanlar

ElifZehra_

İlahi Adalette Zaman Aşımı Yoktur..
Kayıtlı Üye
20 Mart 2012
277
22
118
Mrb ben 2012de sigortada nefes sorunundan dolayı ameliyat oldum estetiksiz fakat hala nefes almakta baya güçlük vekiyorum ve tekrar ameliyat olmayı dusunuyorum bu kez estetik dahil fakat plastik cerraha değil , KBB uzmanına ve fiyatı maksimum 2bin TL olabilecek güvenilir Dr arıyorum lütfen yardım eser misiniz? Onkoloji de ümit bayi duydum bilgisi olan varmi

Şunu söyleyeyim 2.ameliyat her zaman sorunludur.Çünkü ellenmiş ve dokularıyla oynanmış bir burun oluyor.Ben de kbb ye olmuştum sadece burun eti aldırdım.Adam benim bütün kıkırdaklarımı almış alt dokum üste üst alta geçmiş.Nefes sorunum tekrar etti.4 yeri kırıktı.Eğer ki memnun değilseniz biraz paraya kıymanız lazım.Kbb ci asla tercih etmemenizi söyleyeyim.Benim doktorum plastik cerrahtı,ama bir kbbc den çok daha fazla burnumun anatomisiyle ilgilendi.Bir sürü tetkik yapıldı.Burnumda kıkırdak kalmadığından kaburgamdan alındı.15 gün oldu memnunum gayette.Doktorum çok ilgili sağolsun.Eğer görüşmek istersen adını da vereyim.Şevket Yılmaz Arastıma Hastanesi'de Plastik Ceerah Vedat Menderes..

öncelıkle yazıma cevap verdıgınız ıcın sıze cok tesekkur ederım,
şimdii.. bende kemık aldırdım fakat suan burun ıcım o kadar kotu kı orta kıkırdak tyamamen sola yan yatmıs ve sol burun tamamen kapalı ve kıkırdak ınanılmaz sıvrı sekılde sankı kırılmıs gıbı bır tuhaf...

ve lokal amelıyat olmustum omrumun en kotu anlarından resmen cekıcler penseler catur cutur travma olarak kaldı bende ancak aşıyorum

ben plastık cerrahın nefes sorununu aşabılırmi kısmına takıldım o yuyzden oyle dusunmustum fakat bu yazınız benı dusundurdu?
bnmde emınım kıkırdak sorunum olucaktır cunkı bır dr. muayne olmustum tekrar amelıyat olmalısın dedı ve estetık kısmı ıcın burunda kıkırdak kullanılmıs kulagından alırım dedı...

sızın ameliyat kac tl tuttu ve suan fotolarınız varmı ve nefes ne alemde? cok tesekkurler ılgınıze.

Bir kbb ci travması yaşamışsınız.Bir daha yaşamayın.Ben Bursa'da çok iyi bir kbb ci de duymadım hiç okadar araştırdım.Ayrıca ben 6saatlik yoldan geldim burada yerleşik değilim.Ameliyat gününü 2 ay önce aldım anca sıra geliyordu.Başka olanlarla da irtibat kurdum.Bir bayan sadece burnunun ucundan şikayetçi oda 2 aylık bir burun olduğundan henüz tam iyileşemediğinden.Mesela kontrolümde baska birini gördüm burnunu efsane yapmıştı doktor.Yani demem o ki sonuçda bizim burnumuzun hasarıyla orantılı.Doktorum kulak kıkırdağını kullanmadığını eriyebileceğini söyledi.6saatlik bir ameliyat oldum.Öyle çekilmeyecek bir acı değil.Mesela benim nefes yollarım açıldı,nefes sıkıntısı çektiğimden sinüslerim hep dolu,iltihaplıymış tomografimde gözümün altında kis gözüküyordu.Burun etim enfeksiyon geçire geçire taşlaşmış.Doktorum ameliyatta yüzünden bir ton şey çıkrttık.Bir aletimiz var vakumluyor çektikce bir sürü kis iltihap ve türevleri şeylerin geldiğini söyledi.Demem o ki doktorları iyi gezin ona göre karar verin.İnan bu çok çok önemli bir mevzu.Kbb doktoruna önceden gözükmüştüm hem de bir kaç kişiye birden.Biri o kemiği törpüleriz diyor biri baska bir şey.Yani burnunda kırık var,nefes sorunu tekrrar etmiş vs hiç ilgilenmediler.Daha fazla bilgiyi özelden yazmak istersen verebilirim geri kalanları.Buraya pek uğramıyorum.Özelden numaranı verirsen merak ettiklerini cevaplarım.

Kızlar merhaba Benim bugün 5.haftam Burun etlerim alındı ve kırığım vardı düzeltildi şuan ödemlerim var ama şunu söyleyebilirim Vedat bey Bursa'da ki pek çok kbb den çok daha iyi .Tavsiye ederim uykum apnem bile vardı benim bu nefes sorunundan dolayı büyük oranda düzeltti

Bir kbb ci travması yaşamışsınız.Bir daha yaşamayın.Ben Bursa'da çok iyi bir kbb ci de duymadım hiç okadar araştırdım.Ayrıca ben 6saatlik yoldan geldim burada yerleşik değilim.Ameliyat gününü 2 ay önce aldım anca sıra geliyordu.Başka olanlarla da irtibat kurdum.Bir bayan sadece burnunun ucundan şikayetçi oda 2 aylık bir burun olduğundan henüz tam iyileşemediğinden.Mesela kontrolümde baska birini gördüm burnunu efsane yapmıştı doktor.Yani demem o ki sonuçda bizim burnumuzun hasarıyla orantılı.Doktorum kulak kıkırdağını kullanmadığını eriyebileceğini söyledi.6saatlik bir ameliyat oldum.Öyle çekilmeyecek bir acı değil.Mesela benim nefes yollarım açıldı,nefes sıkıntısı çektiğimden sinüslerim hep dolu,iltihaplıymış tomografimde gözümün altında kis gözüküyordu.Burun etim enfeksiyon geçire geçire taşlaşmış.Doktorum ameliyatta yüzünden bir ton şey çıkrttık.Bir aletimiz var vakumluyor çektikce bir sürü kis iltihap ve türevleri şeylerin geldiğini söyledi.Demem o ki doktorları iyi gezin ona göre karar verin.İnan bu çok çok önemli bir mevzu.Kbb doktoruna önceden gözükmüştüm hem de bir kaç kişiye birden.Biri o kemiği törpüleriz diyor biri baska bir şey.Yani burnunda kırık var,nefes sorunu tekrrar etmiş vs hiç ilgilenmediler.Daha fazla bilgiyi özelden yazmak istersen verebilirim geri kalanları.Buraya pek uğramıyorum.Özelden numaranı verirsen merak ettiklerini cevaplarım.

Merhabalar, ben de Vedat Bey' e ameliyat olmayı düşünüyorum. Burnunuzdaki eğrilik ameliyat sonrasında tekrar başgösterdi mi acaba ? Benim ameliyat konusunda en büyük korkum bu.

Back
X