Bir kbb ci travması yaşamışsınız.Bir daha yaşamayın.Ben Bursa'da çok iyi bir kbb ci de duymadım hiç okadar araştırdım.Ayrıca ben 6saatlik yoldan geldim burada yerleşik değilim.Ameliyat gününü 2 ay önce aldım anca sıra geliyordu.Başka olanlarla da irtibat kurdum.Bir bayan sadece burnunun ucundan şikayetçi oda 2 aylık bir burun olduğundan henüz tam iyileşemediğinden.Mesela kontrolümde baska birini gördüm burnunu efsane yapmıştı doktor.Yani demem o ki sonuçda bizim burnumuzun hasarıyla orantılı.Doktorum kulak kıkırdağını kullanmadığını eriyebileceğini söyledi.6saatlik bir ameliyat oldum.Öyle çekilmeyecek bir acı değil.Mesela benim nefes yollarım açıldı,nefes sıkıntısı çektiğimden sinüslerim hep dolu,iltihaplıymış tomografimde gözümün altında kis gözüküyordu.Burun etim enfeksiyon geçire geçire taşlaşmış.Doktorum ameliyatta yüzünden bir ton şey çıkrttık.Bir aletimiz var vakumluyor çektikce bir sürü kis iltihap ve türevleri şeylerin geldiğini söyledi.Demem o ki doktorları iyi gezin ona göre karar verin.İnan bu çok çok önemli bir mevzu.Kbb doktoruna önceden gözükmüştüm hem de bir kaç kişiye birden.Biri o kemiği törpüleriz diyor biri baska bir şey.Yani burnunda kırık var,nefes sorunu tekrrar etmiş vs hiç ilgilenmediler.Daha fazla bilgiyi özelden yazmak istersen verebilirim geri kalanları.Buraya pek uğramıyorum.Özelden numaranı verirsen merak ettiklerini cevaplarım.