Bursa Medicabil hastanesi ve Recep Doğanlar Hk.

eftelya2015

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2015
6.998
7.205
398
Sizlere fikir olması açısından bilgi vermek istedim.

Recep Bey'e gebeliğimi ilk öğrendiğim andan itibaren gidiyorum GATA geçmişi olan bir doktor, bir süre askeri hastanelerde çalışmış, sonra Jimer'de görev almış, bu sene başından beri Medicabilde... İşini severek yapan hem anneyi hem bebeği düşünerek hareket eden, sakin ve işinin ehli bir doktor...
Hastaneye gelirsek 5 yıllık yeni bir hastane. Temiz, hasta odaları tek kişilik ve örnek odayı internetten sanal turla görebiliyorsunuz. Çocuk yoğun bakım ünitesi var ve hem kadın doğumcular hemde cocuk doktorları iyi doktorlar..
Muayene ücreti SGK anlaşmalı 55 TL.
İlk etapta yapılan genel tarama testleri (rubella, toxoplazma, ths, tam kan sayımı, idrar kültürü vs.) 125 TL.
İkili tarama 25 TL.
Dörtlü tarama 100 TL.
Ayrıntılı ultrason 60 TL.

2016 YILI için normal doğum 1400 TL , mecburi sezeryan 1800 TL, isteğe bağlı sezeryan 3500 TL civarı. Spinal aneztezi , epidural yada ağrı kesici için egerkı isterseniz fark ödüyorsunuz...
Bu fiyatlar bir gece tek kişilik odada kalma, refakatçi ve odanın süslemesini kapsıyor, ayrıntılı bir süsleme değil..
İsterseniz dışardan fotoğrafçı getirebiliyorsunuz doğumhaneye girişine izin veriyorlar.
Sadece 1. derece akrabaların amelıyathaneye gırmesı yasak.
Umarım yardımcı olmuşumdur.

Merhaba arkadaşım yazın hoşuma gitti bilgilendirme yapman cok güzell :)
Bende medicabil oktay beye gidiyorum suana kadar bi sıkıntım hiç olmadı memnunum yanii ama merak ettiğim bişey var ben şimdi bu senenin hastasıyım normal şartlarda doğum 7 ocak 2016 gibi görünüyor
Ben 2015 doğum fiyatından mı 2016 dogum fiyatından mı ücretlendirilcem acaba ?
Bu konuda bi bilgin varmı veya nerden bilgi alabilirim acaba ? :110::anneadayı:

Merhaba arkadaşım yazın hoşuma gitti bilgilendirme yapman cok güzell :)
Bende medicabil oktay beye gidiyorum suana kadar bi sıkıntım hiç olmadı memnunum yanii ama merak ettiğim bişey var ben şimdi bu senenin hastasıyım normal şartlarda doğum 7 ocak 2016 gibi görünüyor
Ben 2015 doğum fiyatından mı 2016 dogum fiyatından mı ücretlendirilcem acaba ?
Bu konuda bi bilgin varmı veya nerden bilgi alabilirim acaba ? :110::anneadayı:
2016 fiyatından ödeme yaparsın ama hastane ile görüşürsen 2015 fiyat tarifesi uygulayabilirler çünkü fiyatlar hemen günü gününe değişmez...

Giriş katta danışmanın sol tarafında kalan camlı bir bölme var , orada yanılmıyorsam İsmail Bey diye biri olması lazım, onunla doğum masraflarıvs hakkında detaylı olarak konuşabilirsiniz.Ben daha dün akşam konuştum kendisiyle ama ismini tam hatırlayamadım.. ;)

Ayin 25inde gittigimde ogreneyim bakalim bi :)
1 haftayla yeni tarifeden odersem zoruma gider galiba :))

RECEP BEY ÇOK İYİDİR. Ne yazık ki ben hamile ikin çalışmıyordu jimerden ayrılmıştı. Geri dönmesi büyük şans şimdiki hamileler için.
EKİRGE ' de HALİL GÜMÜŞ ÇOCUK DOKTORU DUYAN VAR MI? Lütfen bilgi

merhaba arkadaşlar bende hamileyim ve dr. araştırıyorum. Recep beyi düşünüyorum. şuan takibinde olanlar bilgi verirse çok sevineceğim..

merhaba arkadaşlar bende hamileyim ve dr. araştırıyorum. Recep beyi düşünüyorum. şuan takibinde olanlar bilgi verirse çok sevineceğim..
ben 2012 yılında oğlumun doğumunu Recep Bey de yapmıştım o dönem jimerdeydi..şimdi yine hamileyim 18. haftamdayım ve Recep bey e gidiyorum..jimer den ayrıldığını duydum ve medicabil hastanesine geçtiğini öğrendiğim gibi hiç tereddüt etmeden medicabil e gittim..tavsiye ederim

MART ayının ortası gibi RENTIP 'ta çalışan SONER SARMAŞIK OSMANGAZİ TIP YENİ BİNASINA GEÇECEKMİŞ. Biz kendisinden çok memnunuz yoğun bakım doktoru idi kızımın herkese tavsiye ederim Kadın doğum ise kesinlikle RECEP DOĞANLAR

ben 2012 yılında oğlumun doğumunu Recep Bey de yapmıştım o dönem jimerdeydi..şimdi yine hamileyim 18. haftamdayım ve Recep bey e gidiyorum..jimer den ayrıldığını duydum ve medicabil hastanesine geçtiğini öğrendiğim gibi hiç tereddüt etmeden medicabil e gittim..tavsiye ederim
bende ona gıdıyorum normal dogumu destekledıgı ve hastasına gereklı bılgılerı verıp strese sokmaması benım onu tercıh etmemde bır etken oldu..
sızın dogum normal mı olmustu??? ben normal dusunuyorum da ? su anda gıdısatta o yonde...
nasıl bır dogum oldu benı aydınlatırsanız sevınırım..

bende ona gıdıyorum normal dogumu destekledıgı ve hastasına gereklı bılgılerı verıp strese sokmaması benım onu tercıh etmemde bır etken oldu..
sızın dogum normal mı olmustu??? ben normal dusunuyorum da ? su anda gıdısatta o yonde...
nasıl bır dogum oldu benı aydınlatırsanız sevınırım..
öncelikle geç gördüm kusura bakmayın..
Reecep Bey kesinlikle normal doğumu destekleyen harika bir doktor fakat benim daha önce ameliyatım olduğu için sezaryen oldum..hatta normal doğum yaptırmayı isterdim çünkü çok iyi bir 9 ay geçirdik seninle demişti bana..kesinlikle hata ilişkisi çok iyi her zman arayabiliyorsun çok babacan...doğumum epidural oldu ve çok ilgili hemşireleri bırakın eşimi aramıştı doğum yaptığım akşam durumumu sormak için..aynı şekilde yediğim yemeği tuvalete kalkma durumumu hepsini saati saatine öğrenmek istemişti..tek sıkıntılı konusu kilo..kesinlikle tahammülü yok ve yerine göre fırça bile atıyor emekli tabib albay olmasının verdiği bir ciddiyette var tabiki..inşallah sizde memnun kalırsınız..ayrıca sezayen dahi olsanız epidural yapıyor ve ameliyat anında gerçekten çok iyi..konuşuyor nasılsın diye soruyor..kısacası işinden ziyade insanı seviyor insaana değer veriyor..umarım sizindee güzel bir doğum hikayeniz olur recep bey ile..

Ben 30 haftalikken gittim kendisine ilk once kisa bi sok gecirdi sonra sen nerdeydin ne olduda dr degistin diye sorular sordu. onceki dr sezeryan dogum yaptirmaya daha yatkindi bide hast. Odalari 2 kisilikti.. Bnde bi cesaret aldim randewuyu recep beye gittim dogumumda orda insaAllah

Bilen biri var mi yenidogan icin hosgeldin paketi vs. Veriyor mu medicabil. Tanidigima rentip hast.cikisi bebek cantasi battaniye vs. Vermislerdi. :KK22:

merhaba bayanlar,recep doğanlara başladım bende..doktorla ilgili güncel yorumlarınız varmı acaba.
ben daha 1 defa gittim kendisine.fakat ulaşabileceğim bir cep nosu vermedi.
genel huyumu yoksa atlanmışmıdır.

merhaba bayanlar,recep doğanlara başladım bende..doktorla ilgili güncel yorumlarınız varmı acaba.
ben daha 1 defa gittim kendisine.fakat ulaşabileceğim bir cep nosu vermedi.
genel huyumu yoksa atlanmışmıdır.
Ben haziranda recep bey de dogumumu yaptim cnm memnun da kaldim cep numarasini onunde ki kalemlikte kartvizitleri var oradan alabilirsin.

Ben haziranda recep bey de dogumumu yaptim cnm memnun da kaldim cep numarasini onunde ki kalemlikte kartvizitleri var oradan alabilirsin.
teşekkür ederim cevap için..
normal doğummu yaptınız,sezeryan mı ?
birde hastaneden ve personelde memnun kaldınız mı ? doğum ücreti olarak ne ödediniz ? odaları nasıl :) tek kişilik mi iki kişilik mi :) çok soru sordum kusura bakmayın ama bunlar hep meraktan be panikten :)

teşekkür ederim cevap için..
normal doğummu yaptınız,sezeryan mı ?
birde hastaneden ve personelde memnun kaldınız mı ? doğum ücreti olarak ne ödediniz ? odaları nasıl :) tek kişilik mi iki kişilik mi :) çok soru sordum kusura bakmayın ama bunlar hep meraktan be panikten :)
Normal olmasini recep beyde bnde cok istedim ama kismetimde sezeryan varmis olmadi 4 cm gecmedi aciklik ve bn cok yorulmustum. Hastane personeline gelince cok tatli bi ebe wardi ozlem hn. Onun disindakileri pek sewemedim. Odalarinin hepsi ayni degil ben suyum geldigi icin gitmistim kucuk bi odaya yatis verdiler eger planli sezeryan yapacaksan gidip odani simdiden secmeni tavsiye ederim. Fiyatlar sezeryan 2.150 normal 1.850 istege bagli sezeryan 4.500

Normal olmasini recep beyde bnde cok istedim ama kismetimde sezeryan varmis olmadi 4 cm gecmedi aciklik ve bn cok yorulmustum. Hastane personeline gelince cok tatli bi ebe wardi ozlem hn. Onun disindakileri pek sewemedim. Odalarinin hepsi ayni degil ben suyum geldigi icin gitmistim kucuk bi odaya yatis verdiler eger planli sezeryan yapacaksan gidip odani simdiden secmeni tavsiye ederim. Fiyatlar sezeryan 2.150 normal 1.850 istege bagli sezeryan 4.500
Ben isteğe bağlı ve zorunlu sezeryanın değişmediğini ikisinin de 2000 olduğunu duymuştum Oktay beyde doğum yapan birinden bu yıl için. Emin misiniz?

Back
X