Bursa Medicabil hastanesi ve Recep Doğanlar Hk.

Ben isteğe bağlı ve zorunlu sezeryanın değişmediğini ikisinin de 2000 olduğunu duymuştum Oktay beyde doğum yapan birinden bu yıl için. Emin misiniz?
Eminim canim hastaneye gittiğim de bi arkadasim icin sormuştum... isterseniz telefonla da fiyat ogrenebilirsiniz recep beyin hastasi olduğunuzu belirtin mutlaka

Gerçekten cok ucuk fiyatlar. Ve aldiginiz hizmet+muamele ödediğiniz rakamin yanindan gecmez. Eger sezeryan olacaksaniz odanizi onceden seçin lutfen ben hala kaldigim odaya 2.150 odedigime inanamiyorum:KK43:

benim şubatta doğumum kısmetse.ne kadar önce seçmemiz gerekiyor.dün gittim hastahaneye heycandan ne odalara bakabildirm,ne fiyatları net olarak görüşebildim :) unuttuk çıktık

benim şubatta doğumum kısmetse.ne kadar önce seçmemiz gerekiyor.dün gittim hastahaneye heycandan ne odalara bakabildirm,ne fiyatları net olarak görüşebildim :) unuttuk çıktık
Eger sezeryan olacaksa dogumunuz doktorunuz size dogum tarihini soyledigi gün 2. Kata cik canim odalara bakicam de begendigini git soyle burda kalicam diye. Not:204 numaraya hic bakmana gerek yok zaman kaybi yasarsin:KK53:

Allah Allah ya cidden uçmuşlar o Zaman 4500 nedir ya
Rentip ve bahar in kapatilmasi yüzünden canim. Iki hastanenin bayaa hastasi vardi. Rentipla cok yakin zaten oradaki hastalardan baya kar ettiler. Bize yazik oldu gecen yil 1.400 olan sez. Bu sene 2.150 dusunebiliyo musun

bu fırsatçılık değilde ne yani !! devletin bu artış oranlarını denetlemesi gerekiyor,makul seviyelere çekmsi gerekiyor. her hastahane her kurum kafasına göre indirim bindirim yapacaksa bir esprisi yok yani..rentıp kapanmadan oraya gidiyordum sezeryan 1600 tl ii. gayet makuldu..geçen sene eylülde ablam esentepede doğum yaptı sezeryan 1250 lira ödedi..medicabil gerçekten çok uçmuş,haketmediği bir fiyat..ama ne yaparsın mecburiyet.. allah hepimizin yardımcısı olsun.çok masraflıymış hamilelik ve doğum süreci :)

bu fırsatçılık değilde ne yani !! devletin bu artış oranlarını denetlemesi gerekiyor,makul seviyelere çekmsi gerekiyor. her hastahane her kurum kafasına göre indirim bindirim yapacaksa bir esprisi yok yani..rentıp kapanmadan oraya gidiyordum sezeryan 1600 tl ii. gayet makuldu..geçen sene eylülde ablam esentepede doğum yaptı sezeryan 1250 lira ödedi..medicabil gerçekten çok uçmuş,haketmediği bir fiyat..ama ne yaparsın mecburiyet.. allah hepimizin yardımcısı olsun.çok masraflıymış hamilelik ve doğum süreci :)
Merhaba bende medicabile Oktay beye gidiyorum benimde büyük ihtimal sezeryan olacak evet fiyatlar yüksek ama bu sene tüm özel hastahane lere artış geldi doruğa esentepeye vs rentip in kapanması gerçekten ıı olmadı rekabet bitti kalabalık ilgisizlik başladı inş doğum güzel geçer minik oda denk gelmez bende aralıkta doğum yapacağım

Oktay beyde yeni doğum yapan varmı ? Kızlar hastahane ilgisi falan nasıl ? Ebeler özellikle ?

Ben gectigimiz hafta Medicabil Hastanesinde Doktor Recep Doganlar'da spinal anestezi ile dogum yaptim. Benden once cok yakin 2 arkadasim da Medicabilde Recep Bey'de spinal anestezi oldular. Gerek doktorumuzdan gerek hastaneden cok memnun kaldik. Doktorum butun hamileligim boyunca gerek sogukkanliligiyla gerek verdigi bilgilerle bizi cok memnun etti. Ben biraz zor bir hamilelik gecirdim kanamalarin oldu dortlu tarama testinde bazi degerler kotu cikti. Doktorumuz gayet sogukkanlilikla bize gerekli aciklamalari yaptive detayli ultrasona kadar beklememizi soyledi. Detayli ultrasonsonucu Anladik ki evet az konusuyor olabilir ama isini tam anlamiyla hic eksiksiz yapan bir doktorumuz var. Ameliyata gelince Recep Bey'de anestezi doktorumda asistanlarda ebelerimiz ve hemsirelerimizde hepsi cok iyi ve ilgililerdi. Sohbet ede ede konusa konusa 40 dakika sonunda odamizdaydik. Recep Bey pansumani da kendi yapiyor pansuman haricinde 3 kere odamiza kontrole geldi. Gece nobetci hemsirelerde emzirmeden cocugun alt alimina benim durumumakadar birebir ilgileniyorlar. Hastanede kaldigimiz 31 saat boyunca tum personelin ilgisinden gayet memnunduk. Cok konusan ayakta karsilayandoktorlara da gittim. Emin olun hersey konusmak degil. İsini incelemelerini iyi yapiyor mu arastirmaniz gereken konular bunlar. Ameliyattan 5 gun sonra agrilarim da neredeyse kalmamis gibi azaldi. Bas agrisi bel agrisi hicbirsey yasamadim. Onemli olan doktorun ve ameliyathanedeki kim varsatalimatlarina tam uymak. Hem sizin isiniz hem doktorlarin isleri cok kokaylasiyor. Umarim yardimci olur tecrubelerim.

Hala varmi acaba recep beye gidenler ben ona yeni basladim henuz bikere gittim gayet memnun kaldim. normal dogum istiyorum sartlar el verirse zaten buda onu destekliyor ama epidural normal doguma tepkilimi acaba sonucta bu bizim secimimiz buna karsi olmamali.

Hala varmi acaba recep beye gidenler ben ona yeni basladim henuz bikere gittim gayet memnun kaldim. normal dogum istiyorum sartlar el verirse zaten buda onu destekliyor ama epidural normal doguma tepkilimi acaba sonucta bu bizim secimimiz buna karsi olmamali.

Ben son haftalarimda epidural normal dogum hakkinda fikrini sormustum sicak bakmadigini soylemisti. Gerekcelerini de aciklamisti. Beni ikna etmisti aciklamalari. Zaten epidural normal dogum yapan ama memnun olmayan kotu tecrubelere sahip olan iki arkadasim var. Onlarin tecrubelerine birebir sahit oldugum icin ben de cok israr etmedim. Tabi bu kisiden kisiye degisir. Epidural normalden memnun olan da cok fazla insan var. Dogum cinsine karar vermek icin aksi bi durum yoksa son zamanlari beklemekte yarar var diye dusunuyorum.

Back
X