Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bursa medical park kadın doğum fikirleriniz deneyimlerinize ihtiyacım var:(
Kızlarrr ben 5 haftalık hamileyim. Bugün medıcal Park'ta özlem oruç Şener'e gittim. Ancak daha önce hiç jinekolog deneyimim olmadıgından kıyaslama yapamıyorum. Daha önce giden deneyimleyen var mı acaba?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlarrr ben 5 haftalık hamileyim. Bugün medıcal Park'ta özlem oruç Şener'e gittim. Ancak daha önce hiç jinekolog deneyimim olmadıgından kıyaslama yapamıyorum. Daha önce giden deneyimleyen var mı acaba?
Tesadüfe bakar mısın canım ya... bu arada hayırlı olsun insallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. ..ben de medical parkta özlem oruç şenere gidiyorum. ..
CANIM BURSA MEDİCALPARK OLSAYDI YORUM YAPARDIM BEN GİTTİM memnun kalmadım doktorlar çok suratsızdı sorarsan cevaplıyorlardı ve doğumda arkadasa tek oda dediler 2 kişilik verdileryataklar karsı karsıyaydı daracık oda paranla rezillikdi yani
CANIM BURSA MEDİCALPARK OLSAYDI YORUM YAPARDIM BEN GİTTİM memnun kalmadım doktorlar çok suratsızdı sorarsan cevaplıyorlardı ve doğumda arkadasa tek oda dediler 2 kişilik verdileryataklar karsı karsıyaydı daracık oda paranla rezillikdi yani
Teşekkür ederim ben de birkaç tane deneyip değiştirmeyi planlıyorum. Dorukta evrim hanım bir de ren tıp ta Selim beyi duydum. Onları da deneyeceğim bakalım.
Teşekkür ederim ben de birkaç tane deneyip değiştirmeyi planlıyorum. Dorukta evrim hanım bir de ren tıp ta Selim beyi duydum. Onları da deneyeceğim bakalım.
kız bursadaymışın zaten bende ne biçim okuyorum cık cık
bak benim sayfam var bursada kadın doğum doktorları diye oradaki tavsiyeleri okuyabilirsin bu arada medicalparkda hangi doktora gidiyosun ?
kız bursadaymışın zaten bende ne biçim okuyorum cık cık
bak benim sayfam var bursada kadın doğum doktorları diye oradaki tavsiyeleri okuyabilirsin bu arada medicalparkda hangi doktora gidiyosun ?
Doğru söylüyorsun canım sadece sorarsan söylüyor. .. ben de aslında pek memnun değilim. ..Dorukta evrim hanıma gidersen deneyimlerini bizimle paylaş olur mu? Ben de değiştirmeyi düşünüyorum. . Benim bundan önceki hamileliğimde pembe mavi kadın doğum merkezinde bulunan nedret kolsal ertürk vardi...doktordan çok ama çok memnundum. .hamileliğim boyunca bana doktor gibi değil abla gibi davrandı. ..çok ilgili ve iyi bir doktordu....başka tavsiyelerde de bulunabilirsiniz kızlar. ..