BURSA MEDİCAL PARK'TA AHMET YILMAZ HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

PINAR1690

ALPARSLANIM
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2013
39
8
88
Merhaba arkadaşlar Medical Park Bursa hastanesi ve Ahmet Yılmaz Hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
Doğumunu Ahmet bey'le yada Medical Park'ta yapan varsa ve beni aydınlatırsa çok memnun olucam Jimer ve medical arasında kararsızım sizce hangisi ?

merhaba bende ahmet beye gitmeye başladım ve sanırım ilk aşılamamı kendisine yaptıracağım..bilgilendirirseniz sevinirim..

Anlaşılan kimsenin bir düşüncesi yokmuş neyse ki sonunda doktor kararımı verdim rentıp ta Selim Akgün e gidiyorum.Medical parka iyiki gitmemişim yaklaşık bir kaç hafta önce kayınvalidem ameliyat oldu ve hiç memnun kalmadık birgün içinde 3 kere asansörde kaldık vs.daha başka şeyler

mesajınızı şimdi gördüm ben ikiz hamileydim 4,5 aydan itibaren Ahmet beyde takiplere başladım ve şehir dışından 2 saatlik yoldan geliyordum, tlfnla istediğim zaman ulaşabiliyordum, her gittiğimde çok aydınlatıcı bilgiler, güler yüzlü bir karşılama, ilgi , alaka son derecedeydi, keza sekreter ve hemşire hanımlar konusundada çok memnundum, doğumumu 15 nisanda Ahmet bey sayesinde medikal parkta sabah 06:00 gerçekleştirdim, doğumum erken olduğu için bebeklerim 3 hafta küvezde kaldı , bu sırada Ahmet beye uğrayıp onunla ilgili olmasa bile küvez sıkıntıları bile paylaştım saolsun ilgisi alakası yine çok güzeldi, kesinlikle ve kesinlikle herkese tavsiye ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…