Bursa Medicalpark Hastanesinde Dogum Yapanlar

Tjats

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2016
7
0
36
43
Arkadaslar merhaba bu hastanede yakin zamanda dogum yapan var mi? Bende mayista dogum yapacagim. Hastane deneyimleriniz nasildi? Bebeginizi dogumdan hemen sonra aldilar mi? Yaninizda bir sure kaldi mi? Genel olarak memnun kaldiniz mi?

Ben 40 haftalik hamileyken vazgectim bursa medicalde dogum yapmaktan. Cunku ben tek kisilik oda istiyordum ve ilk basta bana tamam fiyat farkini oderserseniz tek kisilik odalarimiz mevcut sizi tek kisilik odaya aliriz dediler bizde fiyat farki odemeyi kabul ettik fakat doguma 2 gun kala hastanenin cok kalabaliklastigini tek kisilik oda sozu veremeyeceklerini muhtemelen 2 kisilik oda da kalacagimi soylediler. Hatta gelir gelmez odaya yerlestiremeyeceklerini dogumhaneye alacaklari dogum olduktan sonra hangi oda bossa ona gore oda ayarlayacaklarini soylediler ve muhtemelen tek kisilik degil iki kisilik oda da bos buluruz arada perde var cekersiniz olur biter dediler.

Bizde esimle sinirlendik ve vazgectik medical parkta dogum yapmaktan.

Bizimde benzer bir konusma oldu ama 7.kat vip. 15.katta yer olmazsa orasi icin bir gorusun dediler. Bizde bu hafta onu soracagiz. Fiyat farki, yogunluk nedir vs.Bencede onemli tek kisilik oda olmasi. iki kisilik oda tercih etmem. Yorumun icin cok tesekkur ederim.

Bilmiyorum belkide benim doguma yogunluk denk geldi.

Insallah size ayarlanir tek kisilik oda. Doktorlarindan yana hic sikayetim yoktu acikcasi tek sorun tek kisilik odalar dolu söz veremeyiz demeleri oldu.

Insallah benimde doktordan yana bir problemim yok, tek sorun bu iste simdilik.

Sanırım bende vazgeçeçeğim medicalden.
Doktorum çoğunluk olarak iyi birisi fakat buaralar her gittiğimde kilo ile ilgili baskısından çok aşırı rahatsızlık duymaya başladım. Hoş benim için söylüyor anlayabiliyorum ama artık her gülerek gittiğimde sinir olmuş strese girmiş bir vaziyette dönüyorum.

10 gün önce arkadaşım doğum yaptı. odalar 2 kişilik. 250 tl fark ödeyerek tek kişiye geçebiliyorsun.
2 kişilik odada perde vardı ve cam kenarına kalan yandı diyebilirim. 1 yatak 2 sandalye, başka da birşey yok.

Birde benim ağustosa geliyor kısmetse doğumum. Hastane temmuz ayında kent meydanının az üst tarafına taşınıyor.
Yeni hastane %80 daha özel vip konumunda olacakmış.
Doğum fiyatı değişecekmi diye sorduğum da net birşey söyleyemediler.
Zaten diğer hastanelere göre de fazla bir ücreti var.

Buaralar yeni doktor arayışındayım

Evet ramazan bayraminda tasinacagi soyleniyor. Orda kalirsan sanslisin bircok ekipmanida yenileyeceklerini dusunuyorum.Ama benim artik son haftalarim risk alamam, cunku riskli bir gebelik. Kilo konusunuda tabi bizim iyiligimiz icin soyluyorlar. Kilolu mu hamile kalmistin? Seker ciktimi? Bende sekerde cikti o nedenle tatliyi kestim haftada 1 yiyorum canim isterse, o nedenle cok kilo almadim.

76 kiloyla kaldım şuan 87 kiloyum.
Daha bakmadı şekere falan.
Evet ekipman falan yenilenecek ama ücrette sanırım bi hayli değişecek.

yani en dip rakam 2750 olarak doğum ücretim olucak(yeni hastaneyle birlikte zamlanmazsa)

Evet haklisin bencede fiyat degisir. Rentip ve Doruk ta daha uygun diye duydum. bende hamilelik oncesinde gizli seker vardi. Seker kiloyu cok etkiliyor. Tedaviye baslamistim sonra hamile kaldim kilom daha saglikli gidiyor suan. Allah yardimcin olsun saglikla bebegini kucagina almani dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…