R Rabisimm Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 22 Ekim 2021 39 3 1 29 5 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Rabisimm #1 Bursada iyi bildiginiz miyom ameliyatı yapan doktor tavsiyeniz varmı lütfen biliyosanız önerilerinizi belirtin ihtiyacım var acı cekiyorum
Bursada iyi bildiginiz miyom ameliyatı yapan doktor tavsiyeniz varmı lütfen biliyosanız önerilerinizi belirtin ihtiyacım var acı cekiyorum
E Ellfsu Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Kasım 2021 931 1.456 33 34 5 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Rabisimm #2 Rabisimm .!.: Bursada iyi bildiginiz miyom ameliyatı yapan doktor tavsiyeniz varmı lütfen biliyosanız önerilerinizi belirtin ihtiyacım var acı cekiyorum Genişletmek için tıkla... Merhaba benim kendi doktorum var çok işinde iyi tecrübeli bir doktor. Dr.Barış Korkmaz ben çok memnunum bi görüşün isterseniz
Rabisimm .!.: Bursada iyi bildiginiz miyom ameliyatı yapan doktor tavsiyeniz varmı lütfen biliyosanız önerilerinizi belirtin ihtiyacım var acı cekiyorum Genişletmek için tıkla... Merhaba benim kendi doktorum var çok işinde iyi tecrübeli bir doktor. Dr.Barış Korkmaz ben çok memnunum bi görüşün isterseniz