bursa özel hastanelerin 2014 fiyatlarıı

mrv__mrv

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2013
23
0
6
35
Bursa
merhaba arkadaslar 2014te özel hastanelerin normal doğum ve sezeryan fiyatlarını burda paylasabilirmiyiz.

Ben bahar hastanesine gidiyorum normal doğum 1100 tl zorunlı sezeryan 1250 tl dediler.

merhaba arkadaslar 2014te özel hastanelerin normal doğum ve sezeryan fiyatlarını burda paylasabilirmiyiz.

Ben bahar hastanesine gidiyorum normal doğum 1100 tl zorunlı sezeryan 1250 tl dediler.

vay arkadaş bu ne zam ya baharda daha bi kaç aya kadar 6oo ler konuşuluyodu.şimdi 1100 olmuş bayagı ucmuş . ben doruk hastanesinin fiyatını merak ediyorum bilen var mı?

vay arkadaş bu ne zam ya baharda daha bi kaç aya kadar 6oo ler konuşuluyodu.şimdi 1100 olmuş bayagı ucmuş . ben doruk hastanesinin fiyatını merak ediyorum bilen var mı?

çekirge dorukta normal doğum 1240 tl sezeryan 1600 civarında canım.
20 gün önce doğum yaptım fiyatlar böyleydi.

Merhaba,
Ben 22 yaşındayım ve Bursa'da iyi bir kadın hastalıkları doktoru arıyorum. Hamilelik gibi bir durumum yok adet kanamam normalden uzun ve fazla. Bunun la ilgili olarak önerisi olan var mı acaba? Özel ya da devlet hastanesi olabilir. Özellerin muayene ücretlerini de bilen varsa ve yazarsa sevinirim. Teşekkürler :)

bende bahar hastanesinde başlıycam inşallah hangi dr a gidiyorsun memnunmusun . geçen sene kuzenim normali 500 tl ye yaptı orda çok fark arada 1 senede bu kadar zam gelmiş olabilirmi

bende bahar hastanesinde başlıycam inşallah hangi dr a gidiyorsun memnunmusun . geçen sene kuzenim normali 500 tl ye yaptı orda çok fark arada 1 senede bu kadar zam gelmiş olabilirmi

Hilal cankılıç'a gidiyorum ben çok memnunum doktorumdan.Bende çok şaşırdım bu kadar zam olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…