Bursa Özel Jimer'de Doğum Fiyatları

• Konu Sahibi Konu Sahibi aayyccaann
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

aayyccaann

Ziyaretçi
mrb arkadaşlar ben daha önce bahar hastanesine gidiyordum ama artık değiştirdim 2 kere gittikten sonra artık jimerde melike hanıma gidiyorum çok memnun kaldım bayıldım dr a çok güler yüzlü hastane süper çok güsel ama doğum fiyatlarını sormayı unuttum dr 2 hafta sonra gidicem ama bileniniz varsa bilgi verebilir mi? sigortalıyım bide çoık güsel hastane inşallah çok değildir fiyatları

valla cnm tam olarak bilmiyorum ama ssk uzerinden gitsen bile yine 1500 ila 2000tl civarında alırlar.çünkü allahın izniyle bende medikalde doğum yapıcam.çünkü doktorum orda.bende ssk üzerinden gideceğim ona rağmen normal doğum 1500 tl.bilgin olsun.

800-1000ytl civarıdır ancak jimer tanıtım ve kampanya amacıyla fiyatlarını şuan uygun tutuyorlar.ya batacaklar ya çıkacaklar sonuçta . 5-6 ay sonra doğuracaklar için çok şey belirli değil bence

normal doğum 300tly ben orda dogum yaptımsezeryan da 500 ytl

Yapmayın arkadaşlar uçtunuz valla sgk lı hastadan normal doğum farkı 300 alıyoruz sezeryan 500.

buaraya cvp yazmışsınız teşekkür ederim fiyatlar için

önemli olan fiyat istikrarıdır bu planlamayı ne kadar götürebilecekleridir. Şuan doğum yapanlar şanslı olabilir.Ben 6ay sonra doğum zamanı olacaklar için söylemiştim

Yapmayın arkadaşlar uçtunuz valla sgk lı hastadan normal doğum farkı 300 alıyoruz sezeryan 500.

merhaba yeşim hemşire , fiyatlar şubat 2009 için de geçerli mi ? bi de bu fiyatlara extra bişiler eklenme durumu oluyor mu ? bilgi verebilirseniz sevinirim,kolay gelsin :)

[merhaba yeşim hemşire hanım ben daha yeni hamile olduğumu öğrendim,hastanenizden bahsettiler ssk lı olarak çalışmaktayım hastaneneızde doğum a ne kadar para ödüyoruz vede her kontrole gelindiğinde ne kadar ücret alıyorsunuz bir de hangi dr. tavsiye edersiniz]

yesim hn merhaba ,peki doktor dısardan olursa hastanenizin dogum fiyatları ne olur acaba??

jimerde fiyatlar değişmiş duyduğum kadarıyla
normal 500 epidural normal 750 genel anestezili sezeryan 800 epidural sezeryan 1250 olmuş bilginiz varsa haberdar edermisiniz bizi

ben jimer de yaptım doğumumu acayip memnun kaldım ilgi alakadan,dr um Melike Hanım dı,aşırı ilgiliydi,çok moral verdi doğum öncesinde, doğum anınd,sonrasında..

arkadaşlar jimer hastanesinde kadın dogum muayene ücreti ne kada acaba bilen varsa cevap yazarsa cok sevinirim ssklıyım

Muayene ücreti şu anda ssklılar için 42lira fark ödeniyor ama 1 ocaktan itibaren değişecek sanırım....

vallhi yılbaşından sonra kaç olucak bende merak ettim ya ben normal doğuma epudralli 1400 ödedim sezeryan olsaydım 1650 olucaktı

Yeşim hemşirem tşk ederim.2010 fiyatları hakkında bilginiz varmı acaba birde ben bu hafta 2li test olucam onların fiyatı nedir bilgilendiriseniz sevinirim kolay gelsin..

Back
X