- 24 Mayıs 2017
- 766
- 812
- 23
- Konu Sahibi bicirbicircadi
-
Kızlar bana yardımcı olabilir misiniz ?
Yıldırım dorukta gittiğiniz bi doktor var mı memnun olduğunuz. Birde muayne ücret ve doğum fiyatları hakkında bilginiz varmı ? 4 haftalık hamileyim ve o hastane evime çok yakın güzel bir doktor arayışındayım
Dogum konunu konustunuz mu hastaneyle.ben birebir konusmadim henuz ama agustos annelerinde gizem hanima giden bir bayan konusmus mesai saatleri disinda olursa doguma nobetci doktor giriyormus sanirim eger illa kendi doktorumuzu istersek 1000 tl ek ucret aliyorlarmis.bu konuda kafam karisti acikcasiMerhaba, mesajın üzerinden zaman geçmiş ama yazmak istedim. Dr. Neriman Çelik e gidiyorum. 37. Haftadayım. Çok memnunum kendisinden. Nazik ilgili ve güler yüzlü biri. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. Muayene ücreti 75 tl.
Dogum konunu konustunuz mu hastaneyle.ben birebir konusmadim henuz ama agustos annelerinde gizem hanima giden bir bayan konusmus mesai saatleri disinda olursa doguma nobetci doktor giriyormus sanirim eger illa kendi doktorumuzu istersek 1000 tl ek ucret aliyorlarmis.bu konuda kafam karisti acikcasi
Hayirlisi olsun :)benim yarin kontrolum var konusacagim dogum konusunu ucretleri falan sizin bilginiz var mi ucretler hakkindaKonuştum evet nöbet usulü çalışıyorlarmış o yüzden mesai saatleri dışında olunca kim denk gelirse o giriyor doğuma malesef. Ama ben bunu göze alarak gidiyorum zaten. Doktorumun da hastanenin de alakasından memnunum. İnşallah hafta içi gündüz gelir oğlum
Normal doguma 1650 sezeryana 2100 dediler bana.
Ben de bugün gittim aynı fiyatı verdiler artı 250 tl epidural farkı dediler.
1 gece dahil fakat ilave herhangi bir gece gerekirse 550 tl imiş gecelik fiyat, ayrıca çıkacak her türlü tahlil eDoğumda ekstra masraf çıkıyomu acaba bide 1 gece yatış fiyatına dahilmi bu yoksa 1 gecelik ne kadar ücret ödeniyor
1 gece dahil fakat ilave herhangi bir gece gerekirse 550 tl imiş gecelik fiyat, ayrıca çıkacak her türlü tahlil e
kstra işlemler için ücret alınıyormuş.
Canim senin doğumun benden once olacak. Eger dorukta dogum yaparsan izlenimlerini paylasir misinBen de 26. haftamdayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?