Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bursa Özlücede Kreş

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

tunnish

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2010
44
2
86
Bursa
Merhaba arkadaşlar, Bursa Özlücede 4 yaşındaki kızım için kreş arıyorum. Yakın zamanda AKD Kids'i gördüm, geçen hafta okulu gezdim, güzel bir kreşe benziyor ama bazı konularda aşırı iddialı geldiler. Kafam karıştı. Bir de Zeynep anaokulu ile Egeberk'i merak ediyorum. Bilgisi olanlar paylaşırsa çok sevinirim. Önemli olan herşeyden önce çocuklarımızın mutluluğu ve güveni..

Merhaba arkadaşlar, Bursa Özlücede 4 yaşındaki kızım için kreş arıyorum. Yakın zamanda AKD Kids'i gördüm, geçen hafta okulu gezdim, güzel bir kreşe benziyor ama bazı konularda aşırı iddialı geldiler. Kafam karıştı. Bir de Zeynep anaokulu ile Egeberk'i merak ediyorum. Bilgisi olanlar paylaşırsa çok sevinirim. Önemli olan herşeyden önce çocuklarımızın mutluluğu ve güveni..

Merhaba,
Zeynep anaokuluna bu sabah gittim ben çok beğendim fiyatları yüksek ama çok güzel temiz bir okul
Egeberke de kızım uyarınca gidincem akşama yazarım
Merak ettiğin bişey varsa sorabilirsin

Kusura bakmayın özelden mesaj atamadım yeterli sayım yokmuş

Akd kids te bana hiç öyle birşeyden bahsetmediler ayrıca komşumun oğlu 2 ay gitti sonra başka okula geçti problem çıkmadı diye biliyorum siz çocuğum alışmazsa ne olacak diye net bilgi alın bence çünkü ben hep soruyorum şimdiye kadar hiç problem çıkarabilecek okulla karşılaşmadım

Zeynep anaokulunu sevdim hatta ilk tercihlerimde 5 tam gün 9000
3 tam yada 5 yarım gün 600 ilk başta 500 civarı bir kırtasiye ücreti alıyorlarmış bir da yok gezi ücreti bilmem ne istemiyorlarmış ayrıca bu fiyatlar erken kayıt ücretleriymiş peşin olursa indirimleri oluyormuş

Egeberke de gittim orası da güzel bir okul
Yarım yada 3 tam gün imkanı yok 5 tam gün fiyatları 9500 tl ikisinin de havuzu var yüzme dersleri var
Zeynep'de 15 günde bir egeberkte her hafta

Benim bir de harikalar diyarı ve ipek yolu anaokulu seçeneklerim var onlarda havuz yok
inşallah bu 4 ünden birine karar vereceğim :)

Son düzenleme:
Kusura bakmayın özelden mesaj atamadım yeterli sayım yokmuş

Akd kids te bana hiç öyle birşeyden bahsetmediler ayrıca komşumun oğlu 2 ay gitti sonra başka okula geçti problem çıkmadı diye biliyorum siz çocuğum alışmazsa ne olacak diye net bilgi alın bence çünkü ben hep soruyorum şimdiye kadar hiç problem çıkarabilecek okulla karşılaşmadım

Zeynep anaokulunu sevdim hatta ilk tercihlerimde 5 tam gün 9000
3 tam yada 5 yarım gün 600 ilk başta 500 civarı bir kırtasiye ücreti alıyorlarmış bir da yok gezi ücreti bilmem ne istemiyorlarmış ayrıca bu fiyatlar erken kayıt ücretleriymiş peşin olursa indirimleri oluyormuş

Egeberke de gittim orası da güzel bir okul
Yarım yada 3 tam gün imkanı yok 5 tam gün fiyatları 9500 tl ikisinin de havuzu var yüzme dersleri var
Zeynep'de 15 günde bir egeberkte her hafta

Benim bir de harikalar diyarı ve ipek yolu anaokulu seçeneklerim var onlarda havuz yok
inşallah bu 4 ünden birine karar vereceğim :)

AkdKids'i neden 2 ay sonra bırakmış acaba komşunuzun oğlu? O okul ingilizce eğitim veriyor olması açısından bana sıcak gelmişti ama farklı konularda içime sinmeyen şeyler var. Örneğin revir veya hemşireleri yok. Bazı konularda aşırı iddiaları var, bu iddialar biraz itici geldi bize.
Harikalar diyarında öğretmenle iletişim konusunda sıkıntı yaşanabiliyor. Bu da önemli bir faktör..
Karar vermek gerçekten zor, ama bana da Zeynep anaokulu daha sıcak geliyor şu an için.Keşke bir de bu kadar pahalı olmasaydı :)

AkdKids'i neden 2 ay sonra bırakmış acaba komşunuzun oğlu? O okul ingilizce eğitim veriyor olması açısından bana sıcak gelmişti ama farklı konularda içime sinmeyen şeyler var. Örneğin revir veya hemşireleri yok. Bazı konularda aşırı iddiaları var, bu iddialar biraz itici geldi bize.
Harikalar diyarında öğretmenle iletişim konusunda sıkıntı yaşanabiliyor. Bu da önemli bir faktör..
Karar vermek gerçekten zor, ama bana da Zeynep anaokulu daha sıcak geliyor şu an için.Keşke bir de bu kadar pahalı olmasaydı :)

Çocuğun abisi ile aynı okula gitmesi için TED kolejinin anaokuluna verdi komşum o yüzden bıraktı ama memnunlardı bildiğim kadarıyla

Harikalar diyarında sıkıntı nedir ben anlayamadım açabilir misiniz ?
Ben de aynen sizinle aynı görüşteyim ama hala karar veremedim ipek yolunu biliyor musunuz
Kızınız kaç doğumlu ve 5 tam gün mü gidecek sanırım çalışıyorsunuz

Kızım 2010 doğumlu, 5 tam gün gidecek, dediğiniz gibi çalışıyorum çünkü.
Harikalar diyarı güzel bir okul, kurucusu vs çok iyi. Havuz yok orada, bir eksik o.
Bir iletişim defteri veriliyor, öğretmen tarafından notlar o defterle veliye aktarılıyor. Öğretmenin telefonu verilmediği için öğretmene telefonla ulaşmak zor oluyor. Tabi öğretmen çok önemli bu konuda, bazısı deftere günlerce hiçbir şey yazmayabiliyor. Bu durum da çocuğunuzun okuldaki durumundan habersiz kalmanıza neden olabilir.

Kızım 2010 doğumlu, 5 tam gün gidecek, dediğiniz gibi çalışıyorum çünkü.
Harikalar diyarı güzel bir okul, kurucusu vs çok iyi. Havuz yok orada, bir eksik o.
Bir iletişim defteri veriliyor, öğretmen tarafından notlar o defterle veliye aktarılıyor. Öğretmenin telefonu verilmediği için öğretmene telefonla ulaşmak zor oluyor. Tabi öğretmen çok önemli bu konuda, bazısı deftere günlerce hiçbir şey yazmayabiliyor. Bu durum da çocuğunuzun okuldaki durumundan habersiz kalmanıza neden olabilir.

Hımm şimdi anladım mutlu kalpler anaokulunda da böyle bir sistem var
Benimki 2011 ben bu sene de gitmesin diyorum çünkü ben çalışmıyorum ama babası 3 tam gün gitmesi taraftarı bakalım napıcaz

Benim kizim daha küçük ama komsum 3 yıldır zeynep anaokulu na gonderuyor cok memnunlar onceden başka binadadilar simdi yebi yerlerine gecmisler bide altinsehir yolu üstünde renkli bi bina var villarin karsinda o da güzel gibi

ben de kızımı ipekyoluna gönderiyorum,çok memnunum ,öncelikle herkes güler yüzlü ,herkes mutlu görünüyor,verilen sözler hep tutuldu...
kurucuları ipek hn ve psikologları çocuklarla tek tek ilgileniyorlar ,kurucular da müdürde eğitimci bu çok önemli aslında...
cimnastik eğitimi gerçekten profesyonel oldu kızım zevkle katılıyor ve gösteriler de muhteşemdiler....
hem güvenilir hem sıcak hemde tam anlamıyla bir eğitim yeri,güzel bir okul...
binicilik eğitimleri kendi bahçelerinde kendi ponyleri var o da cabası :)

sadece boş yer var mı diye öğrenmek için birçok kez Harikalar diyarını aramama rağmen, dönücez, ilgili kişiye ilettik vs vs dediler ve dönmediler. Bir de biz aradık ulaşamadık dediler, koptum. benden eksi notu daha kafadan aldılar. boş yerin sayısını bile öğrenmek bu kadar zorsa, çocuğun durumunu öğrenmek benim için kriz olabilirdi. üzerini çizdim.... bu deneyimimi de paylaşacağımı kendilerine de ilettim.

Bende 3 yasindaki kizim icin onumuzdeki sene baslayabilecegi bir okul arayisindayin ozluce de oturuyorum guncel bilgisi olanlar paylasabilirmi lutfen ? Erken kayit avantaj olur diye dusunuyorum.
Birde fiyatlar ne durumda hic bir fikrim yok. Yarin gun yada haftada 2 3 gun dusunuyorum calismadigim icin.

2012 bir kızım var ve son 1 aydır yoğun olarak anaokulu bakıyorum. İpekyolu Anaokulunda karar verdik。nasipse eylül ayında baslayacak.insallah severek, mutlu olarak gidip gelir;))

Arkadaşlar merhaba, Ben de Altınşehir tarafında yaşıyorum. Ablamda bu sene kreşe başlayacak kızı için araştırma yaptı uzunca bir süre. En sonunda Deniz Kabuğu Anaokulu adında bir yer buldu. Yiğenim ilk gününde ben de onu yanlız bırakmak istemedim ve okula gittim. Bir okul bu kadar güzel dizayn edilir ve bahçesi bu kadar mı güzel olur. Gerçekten hayran kaldım. 1.5 yaşımdaki kızım için kreş aramam gerek kalmadı gelecekte :) adresinden siz de okulun fotolarına bakabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bayanlar Usta eller anaokulunu tavsiye etmiyorum. Okul müdüresi Minaz 4 yaşındaki oğlum altını ıslattığı için tuvalete kilitlemiş. Oğlumun kendi öğretmeni müdüreyle bu yüzden tartışmış. Bunların hepsini oğlumdan öğrendim ve oğlum kendi başına tuvalete giremiyor artık. Bana ihtiyacının olduğunu söylüyor. Yaşattıkları bu travma yanlarına kalmayacak. Gerekli yerlere başvuracağım.

Back
X