Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bursadan ben varım,ancak hastane ve dr hakkında bir bilgim yok,arkadaşım 2 doğumunu da orda yaptı,son doğumu 3 yıl önceydi,memnundu...arada bir konunu güncellersen mutlaka birileri görür...
bende pembe maviye gidiyorum doktorum necdet kırker ben çok memnunum. bir kere hamile pisikolojisinden çok iyi anlıyor. ben geçen sene şubatta 2. bebeğimi kaybettim o zamandan beri doktorum. şu anda 6. haftadayım ve kesinlikle değiştirmeyi düşünmüyorum
bende pembe maviye gidiyorum doktorum necdet kırker ben çok memnunum. bir kere hamile pisikolojisinden çok iyi anlıyor. ben geçen sene şubatta 2. bebeğimi kaybettim o zamandan beri doktorum. şu anda 6. haftadayım ve kesinlikle değiştirmeyi düşünmüyorum
Merhaba.. Pembe maviyi arastirmaya çalışıyorum yardımcı olabilir misin?İsmail kucukerdogan a gitmeyi düşünüyorum.tüp bebekle gebeligim. Hastaneden genel anlamda memnun musun? Bi de yeni doğan ünitesinde n ek ücret isteniyor mu? Rabbim hepimixi sağlıkla kurtarsın inş
Çok uzun olmuş ama ben yazmak istedim bende necdet beye gidiyorum normal doğummu yaptınız yoksa sezeryanmı acaba çevremden çok normal dogumcu olmadıgını duydum