Tüp Bebek Merkezleri bursa pembe-mavide aşılama yada tüp bebek yaptırıp hamile kalanınız var mı???

justing76

canım Defnem....
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2008
2.535
8
641
Bursa
slm arkadaşlar.bursada pembe -mavide tedavi görüp hamile kalanınız varmı acaba.gerçi benim dr umun orayla birde rentıpla anlaşması varmış.bende hangisine karar veremiyorum.bu konuda bilgisi olan varsa yardım edin lütfen..

açıkçası oranın ismini beğenip bende burada bir araştırma yapmıştım ama hiçbirşeye rastlamadığım için vazgeçmiştim.sen orada mı düşünüyorsun????

açıkçası oranın ismini beğenip bende burada bir araştırma yapmıştım ama hiçbirşeye rastlamadığım için vazgeçmiştim.sen orada mı düşünüyorsun????

benim dr um doç dr. murat arslan.bursa medicalpark hastanesinde.ama orada tüpbebek ünitesi yok.dr.umun pembe mavi yada ren tıpla anlaşması var.yani ancak ikisinden birinde yapabiliyomuş.ben daha önce pembe mavide aşılama yaptırmıştımç.gerçi dr um o zaman nilgün hanımdı ama memnun kalmadık.murat beyden de çok memnunum.ona çok güveniyorum.tüpbebek merkezi yüzünden dr umu değiştirmek istemiyorum.onun için çok kararsızım.

Pembe Mavi daha çok Jinekoloji üzerine yoğunlaşmış bir merkez gibi geldi bana..tüp Bebek hastası çok az gibi geldi..Murat Aslan'ın adını çok duydum ama Tüp Bebek Uzmanı olduğunu bilmiyordum.Ben de karar veremiyorum nerede yaptıracağıma.Murat Aslan takipleride Pembe Mavi yada Rentıpta mı yürütüyor yoksa Medical Parkta mı?

Pembe Mavi daha çok Jinekoloji üzerine yoğunlaşmış bir merkez gibi geldi bana..tüp Bebek hastası çok az gibi geldi..Murat Aslan'ın adını çok duydum ama Tüp Bebek Uzmanı olduğunu bilmiyordum.Ben de karar veremiyorum nerede yaptıracağıma.Murat Aslan takipleride Pembe Mavi yada Rentıpta mı yürütüyor yoksa Medical Parkta mı?

slm aslıay.ben murat beyin bulvardaki muayenehanesine gidiyorum.takiplerinide oradan yürütücek.sadece yumurta toplama ve transferi rentıp veya pembemavide yapıyor.pembe maviye ordaki başka dr dan dolayı bir antipatim var.karar veremedim.şunuda söyleyeyim Murat bey amerikada kurulan ilk tüpbebek merkezinde öğrenim görmüş.jineplus diye yazarsan ayrıntılı bilgileri cv sini de görebilirsin.hakkında hayırlısı olsun cnm.

sevgili justing umarım senin için de hayırlı olur.ben tedaviye başladım benim dr umda murat erdemir..
umarım olumlu sonuçlar alırız.sen söyleyince murat aslanı araştırdım iyi bir doktor olduğu belli..
sen başladın mı tedaviye yoksa bekleme aşamasında mısın?

asliay slm cnm.henüz başlamadım tedaviye.eylülde başlıcaktaık fakat bayram girdiği için araya ekime kaldı tedavim.murat beyi araştırdım demişsin sence tüp bebek konusundada iyimi.?ben çok emin değilim de.tam kararımı verdim diyordum yine değişiyo galiba fikrim.bir de pembe mavi ye çok güvenemiyorum.rentıp hakkındada hiç bilgim yok.dr um başka yerdede yapmıyor.senin nasıl gidiyor tedavin cnm.memnunmusun?dr undan?

Back
X