Tüp Bebek Merkezleri Bursa Şahin Zeteroğlu

edanur_24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2010
182
2
66
İstanbul
kızlar bende tedaviye yeni başlayacağım. eşimde azospermi hastalığı teşhisi kondu. acıbadem şahin beyde tüp bebek yaptırıp olumlu sonuç alanlar lütfen yazar mı. lütfn yol gösterin kızlar..

arkadaşlar merhaba,
Ben de 2 senelik evliyim.Nette Şahin Zeteroğlu tüp bebeğe ilişkin yorumlar olumlu görünüyor.Ben de bu ay tüp bebk tedavisini başlayacağım.Lütfen Bursadatüp bebek merkezlerinden önerebileceklerinizi buraya yazın.Cevaplaınızı bekliyorum

kızlar bende tedaviye yeni başlayacağım. eşimde azospermi hastalığı teşhisi kondu. acıbadem şahin beyde tüp bebek yaptırıp olumlu sonuç alanlar lütfen yazar mı. lütfn yol gösterin kızlar..

merhabalar bende daha henüz başlamadım sadece görüştük şahin bey ile adetimi bekliyoruz başlıyoruz inşallah.burada görüyorum ki baya olumlu haberler var allah yardımcımız olsun.bizde bir sorun yok ama beklemekten sıkılıdım artık benim bir kızım var 7 yaşında ikinci için ugraşıyoruz.ilk çocuguma normal yolla hamile kaldım hemde evlendigim 2 ayında ve sprail takıldı şuan nerdeyse 2 sene olucak normal yol ile olmuyor 2 kez aşılama yaptırdım ilk aşılamam jimere 2 aşılamamıda gürkan uncuya ve artık aşılamaların ço saçma birsey olduguna inandım ve aslada denemem birdaha.tüp bebek denicez bakalım hayırlısı ama ilk denemede tek embriyo koyuyorlarmış artık yaşım 27.inşallah hepimizin sonucu pozitif olur ve bu topige sevinçle yazarız hepimizz:))bu süreçte birbirimize destek olalımm...

merhaba arkadaşlar ben şahin zeteroğlu hastasıyım 3 defa başka merkezde aşılama yapyırdım sonuç alamadım...4.kez başka merkezde tüp bebek denedim yinede sonuç alamadım.şahin zeteroğlunda ilk denememizde mutlu sona ulaştık.ve şuanda ikiz bebeklerim var.ve ben bu bebeklere sahip olduysam önce allahın sonrada şahin zeteroğlunun sayesindedir.çünkü şahin bey profosyenel bir hekim olarak hiçbir ayrıntıyı gözden kaçırmadı.bursa acıbadem hastahanesi şahinzeteroğlunu herkese tavsiye ederim.ayrıca 15 yıllık evlilikten sonra hamile kaldım ve ikiz sahibiyim....

2 yıllık tedaviden sonra tüp bebek yaptırmaya karar verdik. yanlış veya eksik tedavi ile 3 kere düşük yaşadım. başka doktora geçip kan pıhtılaşma testi yapana kadar bende takdiri ilahi sanıyordum kendisinin açıklaması buydu çünkü. hiç bi tetkit yapılmadı hiç bir değerime bakılmadan ezbere tedavi uygulanıp şansa bırakıldı. hormon testi veya bi histe katil hücre testi pıhtılaşma testi hiç bir şekilde araştırma yok kendi araştırmalarım doğrultusunda öğrendim. tamamen para tuzağı olan. işi şansa bırakan bi kurumdur. bir değil iki değil 6 genim de pıhtı çıktı nasıl göz ardı etti bunları aklım ermiyor. şahin beye gidecekseniz bile lütfen bu testleri baştan yapmasını söyleyin. doktorun istemesi gerekenleri siz akıl edin yaptırın. emeklerim umutlarım çabalarım. maddi manevi bizi zarara uğrattılar...

Back
X