bursa şevket yılmaz hastanesi

kara_gul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
247
1
46
Bursa
merhaba kızlar az çok yorumlarımdan görmüşsünüzdür ölü doğum yaptım hamileliğim boyunca hiçbir sorunla karşılaşmadım ultrasonlarımdada bebeğimin gelişimide gayet yerindeydi ama hastaneye gittiğimde kalp atışları durmuştu genellikle nurhan çelik doktor hanıma gidiyordum şevket yılmaz hastanesine çok da memnunum nedense zübeydeye gitmek istemiyorum..şevket yılmaz hastanesinin o ortamı gördüm demekki o yüzden mi ne hemşirelerde sağ olsun nazımı çektiler kimse den birşey duymadım çok ilgilendiler...son günümde doktoruma randevu alamamıştım izindeydi cem cemil berktin isminde doktora göründüm oda çok şaşırdı kaç defa ultrasonla baktı hatta o kadar inançlıydı ki çok şaşırdı la havle vela kuvvute illa billahil azim dedi ettiği duaları bile duydum yani allah razı olsun ama bebeğimi kaybetmiştim artık...doğuma çıktığımda çiğdem tezcan ilgilendi oda yine ultrasonla baktı ve kemikleri artık yumuşamış dedi ( zaten karnımda öldüğünü o gecenin akşamı anladım ama böle şeyler düüşünmek istemedim ne de olsa son günüm dedim doğuma yerleşti fazla hareket etmiyo hep iyi şeyler düşündüm sabahı da gittim bu haberi öğrendim işte ) çiğdem tezcan gelmiş aileme sarılmış oda ağlamış yapılacak birşey yok die inş. normal doğumla bebeği alıcaz falan annenin durumu iyi lohusalıkdan sonra hemen hamile kalabilir istiyorsa fln demiş ailemde çok sevdi o doktoru sağolsun benimlede çok konuştu psikolojim için moral verdi...şimdi gelelim asıl soruya kızlar 6 ay geçti kendimi çok iyi hissediyorum hazırım diyorum bu martın 17sinde inş. öğrenicem şimdi yine şevket yılmaz gitmek istiyorum ama arkadaşlarım çiğdem tezcan çok don ilgisiz vs. yorumlar yapıyor hepside 1 kere gitmiş senin özel sebebinden ötürü seninle ilgilenmiş olabilir diyorlar ilk kontrolume bi ona gitmek istiyorum aslında ama sizin önerdiğiniz var mı acaba ??

merhaba;
konunun üzerinden epey bir zaman geçmiş ama hangi doktora devam ediyorsun arkadaşım?

Doktor Çiğdem Tezcan çok iyi bir hekim kesinlikle tavsiye ederim.

Çiğdem Tezcan Nilüferde izmiryolunda, kadın doğum akademisi diye bir yerde çalışıyor.Normal doğumu destekleyen hipnozla acısız doğum hizmetide veriyorlarmış.Vajinismuslu bir arkadaşımada yardımcı oldu.

arkadaşlarrrr

bursada iyi bir kadın doğummcu arıyorum.tecrübelerine dayanarak yardımcı olabilecek arkadaşlarımda bilgi ve destek bekliyorum.

bu hastanede doğum yapanlar bilgi verebilir mi arkadaşlar memnun kaldınız mı doktorunuz kimdi odalar kaç kişilik eşiniz refakatçı kalabiliyor mu
yardımcı olursanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…