meraba siteye biçok kez yazdım sorunumu aslında ama kısaca özetleyeyim.kızım 25 şubatta 2300 olarak dogdu.ilk ay 550 gr,2.ay 650 gr aldı.yani şuan 3500falan.yalovada oturuyrm.doktoru az kilo aldığı için takip ediyor.baş çevresi ise 31 den 35.5 olmu.fakat son 3haftadır başı büyümemiş.doktor tekrar takip edeli dedi.bu arada ben sadece emziriyorum.doktor mama da önermişti.sütüm azdı çünkü .ama çok kullanmadım ben.yani kızım aç kaldığı içinde büyüyemiyor olabilir.başka sorun da olabilir.sürekli ağladığı için ve sadece meme de sustuğu için aç olma ihtimali yüksekti tabi.bu hafta mama tavviyesi ile gidiyorum.bakalım ne olacak.haftalık 180,200 gr arasında alıyor.mama da veriyorum fark olucak mı bilemiyorum.bu arada doktorumdan çok memnun değilim öyle ketum ki ağzını bıçak açmıyor.tabı bende yeni anneyim tecrübesizliğe bi de bu durumun yarattığı stres eklenince ne kadar zor durumda kaldığımı anlarsınız.adam gibi iyi ya da kötü beni yönlendirmedi.şunu yap ay da şunu yapma diye.bugüne kadar kendi çabalarım,etraftan duyduklarım ve bu sitedeki arkaadşarın tecrübeelrinden yola çıkarak bu nokataya geldik.şimdi ise adam gibi bi doktora götürmek istiyorum.uludağ ünversitesinin çocuk polikliğinin çok iyi olduğunu duymuştum.orada özel muayene için iyi bir doktor ismi tavsiye edecekolan olursa memnun olurum.konuyu biraz uzattım biliyorum ama,hani durumumu yazarsam sorunumun daha iyi anlaşılabileceğini düşündüm.şimdiden teşekkür ederim.