• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa tüp bebek merkezi önerisi lütfen

Isis19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2020
981
438
53
Bursa icin önerebileceğiniz en iyi ve ilgili tüp bebek merkezi ve doktoru varmi iki negatiften sonra tekrar denemeye karar verdik artik umutlarim bosa gitsin istemiyorum

Bursa icin önerebileceğiniz en iyi ve ilgili tüp bebek merkezi ve doktoru varmi iki negatiften sonra tekrar denemeye karar verdik artik umutlarim bosa gitsin istemiyorum
Bursa icin önerebileceğiniz en iyi ve ilgili tüp bebek merkezi ve doktoru varmi iki negatiften sonra tekrar denemeye karar verdik artik umutlarim bosa gitsin istemiyoru
20 Eylülde transferim oldu ve ilk denemem şuan 3 haftalık hamileyim dr CENK AŞKALLİ VE ORHAN ORHAN sayesinde iyiki onları seçmişim onlar sayesinde ilk denememde tuttu

20 Eylülde transferim oldu ve ilk denemem şuan 3 haftalık hamileyim dr CENK AŞKALLİ VE ORHAN ORHAN sayesinde iyiki onları seçmişim onlar sayesinde ilk denememde tuttu

Orhan orhani duydum iyi diyorlar nerede peki pembe mavideydi galiba birde fiyatlari nasil acaba birde murat erdemiri iyi dediler önlerdiler daha karar veremedim

Orhan orhani duydum iyi diyorlar nerede peki pembe mavideydi galiba birde fiyatlari nasil acaba birde murat erdemiri iyi dediler önlerdiler daha karar veremedim
Orhan Orhan kendi muayenesi var ama pembe mavi işe anlaşmalı çalışıyor.ben polip operasyonu geçirdim onunla birlikte 30 bin bulmuştur zaten para tutan şeyler ilaçlar aslında

Orhan Orhan kendi muayenesi var ama pembe mavi işe anlaşmalı çalışıyor.ben polip operasyonu geçirdim onunla birlikte 30 bin bulmuştur zaten para tutan şeyler ilaçlar aslında
Yani şöyle diyim yumurta toplama ve transfer 15 bin geri kalan ücret ilaç ve polip operasyonu ve muayene tahliller toplam o fiyattır.

Nefret ederim orhan orhandan. 32 haftalikken sezaryen yapmaya kalkti bana. Onay vermedim. Sonra bebegim 39+5te normal dogdu. Ona ve yanindaki diger doktora kalsa yavrum gelisimini tamamlayamafan dunyaya gelecekti.
Cenk bey senelerdir sistemi oturmus bir hekim. Jimerde baska bir erkek doktor daha vardi.

Nefret ederim orhan orhandan. 32 haftalikken sezaryen yapmaya kalkti bana. Onay vermedim. Sonra bebegim 39+5te normal dogdu. Ona ve yanindaki diger doktora kalsa yavrum gelisimini tamamlayamafan dunyaya gelecekti.
Cenk bey senelerdir sistemi oturmus bir hekim. Jimerde baska bir erkek doktor daha vardi.
Benim onlar sayesinde 5yıllık çocuk hasretim sona erdi.Jimer hastanesini beğenmiyorum ben asla gitmem 2 tanıdığımın çocuğunu doğum anında düşürdüler ve ikiside şuan engelli mahkemelikler

Bizde betül dündarı düşünüyoruz. Nasıl doktor bilmiyorym ama hakkındaki yorumlar iyi idi

Benim onlar sayesinde 5yıllık çocuk hasretim sona erdi.Jimer hastanesini beğenmiyorum ben asla gitmem 2 tanıdığımın çocuğunu doğum anında düşürdüler ve ikiside şuan engelli mahkemelikler
Merhaba benimde oğlumda doktorum Cenk beydi. Ben jimerde suat beye tedavi oldum,Cenk hocam o zaman muaynehane acmamisti pozitif sonucu aldıktan sonra Cenk hocamla devam etmeye karar verdik. Dogumuda dogal olarak jimerde yaptım. ben 2016da doğum yaptım. Cenk hocamın benim o sabah dogumumu unutmasi dışında bi sorun yaşamadım :) hatta sonrasında da kime tavsiye ettiysek herkesde ayni memnuniyetle devam etti. Üzüldüm ve cok şaşırdım yazdıklarınıza

Bir şekilde denk geldim yazınıza, ben gebe kalmadan kendisine gittim iki tüpümün de şiş olduğunu söyleyerek almak istedi..

3-5 ay sonra doğal gebe kaldım ben🤷‍♀️ bir de yumuşak konuşup sorunlu olduğuma ikna etti.. hiç iyi bir doktor olduğunu düşünmüyorum varsa yoksa işi gücü hemen ameliyat!.

Back
X