Bursa ümit çakır?!

Edrts

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
31
1
36
2 hafta sonra ümit çakıra ameliyat olucam formda daha önceden ümit beye ameliyat olan var mı?

Bende olucam ama devletteyken bile 3500 demisti bundan iki sene önce fiyatı pahalıdır diye hiç araştırmadım ama devlettede düzgün doktor bulamıyorum

4500 e anlaştım ben ama yeniyıldan sonra fiyatlar artacakmış özel hastane de yaptığı için onlar arttırıyormuş
Bende olucam ama devletteyken bile 3500 demisti bundan iki sene önce fiyatı pahalıdır diye hiç araştırmadım ama devlettede düzgün doktor bulamıyorum

Allah razı olsun cano yarın ben de görüşücem 4500 derse ona olurum. Devlette yaptırıcaktım ama korkuyorum.inşallah banada o kadar der. Seninkinin sadece dışı problemli galiba benim içerdede sıkıntı var.

Sadece kemik eğiriliği var bende sağlık için olmuyorum yani

4500 dışında muayehane ücreti ya da hastanede falan herhangi bir maliyeti var mı

Ben ekim ayında anlaştım ocağı bekliyodum malum okul hiç boşluğum yok fiyatta değişiklik olmuştur mutlaka çünkü en son bana fiyatın arttığını ama benim önceden randevumun belli olduğunu bu durumun beni etkilemeyeceğini söylemişti. Jimer hastanesinde olucam hastane doktor ücreti içinde. Muayene ücreti ödemedim biraz peşinat verdim sadece karar verdiğim gün.

Back
X