Bursa Vedat menderes'e ameliyat olan arkadaşlar varmı? Rinoplasti?

hayalsu_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
226
7
26
İstanbul
Burun ameliyatı Bursa vedat menderese olanlar varmı acaba?

Ödemlerin sertlik derecesi nedir? kemikimsi olabiliyormu

Ameliyat olacagim yazmissin oldun mu acaba ben de vedat menderese burun ameliyati olmak istiyorum ama korkuyorum devlet hastanesi dr u oldugu icin insallah gorursun mesajimi
oldum çok şükür mükemmel bir burun yaptı çok ilgili bir doktor kessinlikle ona yaptırmalıısın hayatta pişman olmazsın o kadar diyorum

oldum çok şükür mükemmel bir burun yaptı çok ilgili bir doktor kessinlikle ona yaptırmalıısın hayatta pişman olmazsın o kadar diyorum

merhaba;gercekten iyimi vedat bey bende gorusmeye gıdıcem ama kararsızım..ya guzel yapamazsa dıye devlet sonucta..yardımcı olurmusun bılgı olarak acaba..

hayırlı olsun bende yaptırcam ama bursaya memleketten gelceğim için iyice araştırmalıyım :44: ne kadar ödediniz fotoğraf atabilirmisiniz whatsapp yada e-mailden emin olun baktıktan sonta hemen silerim $$$

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…