Bursa ya da İstanbul'da tüp bebek merkezi önerir misiniz?

canım ben istanbulda memorialde yaptırdım.bayramdan sonra tekrar başlayacağım inşallah.ben merkezimden çok memnunum.DR.danda öyle.tavsiye ederim.ön görüşme yapabilirsin daha iyi karar verirsin o zaman

canı ben sana istanbul kadıköyde acıbadem hastanesini öneririm.gerçi bu hastanenin bursada da şubesi var.bursadaki doktor prof,istanbuldaki doçent....ama ben hastaneden,doktordan ve hemşirelerden çok memnun kaldım.doktorumun ismi cem demirel.fiyat 3950 tüp bebek.ilaçlar ise 1500 tutuyor.inşallahpozitif sonuç aldığında da sana güzel dilekler yazmak nasip olur.

Ben de Medicana'yı önereceğim iki defa ıstanbul Acıbadem' de yaptırdım işlemi ama memnun kalmadım, çok ilgisizler fazla kalabalık hastaya özel bir ilgileri yok, negatif sonuçtan sonra beni aramadı bile dr , üçüncü denemem isa Medicanada yaptırdım, benden 2500 tl aldılar (Çider üyesi olduğum için)ilaçlar kişiye göre değişiyor çünkü herkese kullanılan doz ayrı benimki 1200 tl kadar tuttu. Pozitif sonuç aldım darısı başınıza.

canım ben de bursa acıbademi tavsiye edeceğim. ben ilk tedavimi orada oldum ve ikinciye de oraya gideceğim. çok memnunum. şahin bey iyi bir doktor gerçekten. hemşireler de çok yardımcı ve sıcakkanlılar.

Hepinize çok teşekkür ederim. Cevapları görünce çok sevindim. Sanırım Bursa Acıbadem de yaptıracağız. Bayramdan sonrası için randevu aldık bakalım hayırlısı. umarım hepinizden iyi haberler alırım. Ben de iyi haberler veririm size.

canım Bursa da acıbadem hastanesinde Sahin bey'i tavsiye ederim .Allah cok sukur onun ayesinde hamileyim

canım bende ilk denememi bursa acıbademde yaptırdım. 2.ye başlamadan doğal yoldan gebe kaldım. ama hala şahin beyle devam ediyorum çünkü çok pozitif bir insan ve iyi bir doktor ekibi de iyi umarım memnun kalırsın bu arada biz bursa acıbademlilerin tup bebek merkezleri altında topigimiz var oraya da bekleriz seni tedavideki arkadaşlarımız hep beraber takip ediyoruz keyiflidir dostluğumuz...

canım tedavin hayırlı olur inşallah bursa acıbadem şahin beyi öneriyorum.şuan oğlum doğdu 4 aylık allah isteyen herkeze nasip etsin inş..

Back
X