- 6 Şubat 2011
- 875
- 11
- 118
- Konu Sahibi babymaster
Bu pisiciği geçen akşam sokakta miyavlarken buldum, tahminimce 2 3 aylık dişi pofuduk tüy yumağı bir kedi. Evimde kedi olduğundan ve aile bireylerim daha fazla kedi istemediğinden kediyi eve alamadım. Şuan apartmanın merdiven altına yaptığım kutuda duruyor. Düzenli olarak yemini suyunu götürüyorum ancak daha fazla dayanamaycak orada. Bir kaç gün içinde aşılarını yaptıracağım ama geri sokaklara dönmemeli bu güzellik..
Lütfen arkadaşlar kendiniz sahiplenmeyecekseniz bile çevrenizdeki insanlara söyleyin belki alan olur. Kedi çok insan canlısı kimi göse yanına gidiyor. Haberlerde okuyoruz hayvanlara neler neler yapılıyor. Ben elimden kaldığınca göz önünde tutmaya çalışıyorum ama sokakta kaldığı sürece tehlike tepesinde.
Lütfen arkadaşlar kendiniz sahiplenmeyecekseniz bile çevrenizdeki insanlara söyleyin belki alan olur. Kedi çok insan canlısı kimi göse yanına gidiyor. Haberlerde okuyoruz hayvanlara neler neler yapılıyor. Ben elimden kaldığınca göz önünde tutmaya çalışıyorum ama sokakta kaldığı sürece tehlike tepesinde.