• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bursa yıldirimda bebek bakicisi ariyorum. acilll

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Merhaba :KK19: seninle çok uzun süre yazismistik ikimizde de çikolata kisti vardı görüyorum ki bebeğin olmuş bakıcı bile arıyorsun çok ama çok sevindim:halay: bende ikinciye hamileyim bu kendi oldu:anneadayı: neler yapıyorsun nasılsın çok tuhaf oldum böyle adını bile bilmiyorum ama okadar uzun zaman yazdık ki seni tanıyor gibiyim :KK49:

aaa evet kader arkadaşlığı yapmıştık :) ben kistten ameliyat oldum. 6 ay sonra tüp bebek yaptırmaya gittim kist tekrarlamış ama bu sefer umursamadım Allah nasip ederse kistlede olur dedim, nasipmiş oldu. kızım şuan 10 aylık oldu zaman çabuk geçiyor, çok şükür bize de nasip oldu.
ooo maşallah hemde 27 haftalık olmuş Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin insallah. çok sevindim senin adına. fotoğraf şaşırttı bebegin büyümüş abi olcak yaşa gelmiş maşallah :) allahım güzel günlerini göstersin insallah.
çocukların yaş farkları ne kadar olacak, Allah kolaylık versin. senin de ilki tüp bebekle mi olmuştu hatırlayamadım

aaa evet kader arkadaşlığı yapmıştık :) ben kistten ameliyat oldum. 6 ay sonra tüp bebek yaptırmaya gittim kist tekrarlamış ama bu sefer umursamadım Allah nasip ederse kistlede olur dedim, nasipmiş oldu. kızım şuan 10 aylık oldu zaman çabuk geçiyor, çok şükür bize de nasip oldu.
ooo maşallah hemde 27 haftalık olmuş Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin insallah. çok sevindim senin adına. fotoğraf şaşırttı bebegin büyümüş abi olcak yaşa gelmiş maşallah :) allahım güzel günlerini göstersin insallah.
çocukların yaş farkları ne kadar olacak, Allah kolaylık versin. senin de ilki tüp bebekle mi olmuştu hatırlayamadım
Tüp bebekle olmuştu evet araları tam iki yaş olacak Nasip se :KK51:gerçekten zaman hızla geçiyor benim de bi kızım olacak. Allah bağışlasın kuzunu çok. Sevindim ya

ooo maşallah ne güzel bi kız bi erkek. yaş aralarıda iyi arkadaşlıkta ederler :)
bende çok sevindim yazmanada ayrıca sevindim, teşekkürler.

ooo maşallah ne güzel bi kız bi erkek. yaş aralarıda iyi arkadaşlıkta ederler :)
bende çok sevindim yazmanada ayrıca sevindim, teşekkürler.
Amin canım Allah herkesin evladını bağışlasın aklıma geldin profilinden buldum seni bende çok sevindim

Amin canım Allah güzel günlerini göstersin. Hayırlısıylı bebeğine kavuşursun inşallah. Allah yardımcın olsun. görüşürüz tekrar inşillah.

açıkçası bulamadım bi komşum baktı bir süre tecrübeli de değildi o yüzden kayınvalidem de geldi göz kulak oldu en azından sonra ev değiştirdik bakıcımızı bıraktık. İnşallah bulabilirsiniz.

Back
X