bursa ziya çetin'in hastası olup dorukta doğum yapan?

_alya_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2012
31
1
0
Bursa
merhaba bayanlar;

bursada yaşıyorum, ziya çetin'le ilgili çok güzel duyumlar ve yorumlar okudum, aynı zamanda kalabalık olduğundanda bahsediyorlar? bu yüzden bazı çekincelerim var,yeteri kadar ilgilenebilirmi? ama benim için asıl sorun şu ki; ziya bey'in anlaşmalı olduğu hastane dorukmuş, bende dorukta doğum yapmak istiyorum ama doğum sırasında hastanenin hastası olmadığım için sıkıntı yaşarmıyım,hastane personeli tarafından kendi hastaları gibi muamele görürmüyüm, yoksa ilgilenmezlermi? doğumumda dr.um yanımda olurmu gibi. aramızda ziya bey'in hastası olup dorukta doğum yapan varmı? yada doruk hastanesinde hangi dr.ları tavsiye edersiniz?

ben 4 yıl oldu neredeyse ziya çetinle doğum yaptım eli inanılmaz hafif
kadın hastalıklarından tedavi oldum çok insanlıklı sygın muhteşem bi doktor şüphe etmeyin gidin konuşun görün
dorukta bütün doktorlar bence kötü evrim aydın ve melike yıldırım sevil pakere gittim ziya beyle arlaraında çoook fark var :nazar:

ziya bey gayet iyi bi doktor güvenebilirsin. ilk sezeryanımı o yapmıştı ozamanlar zübeydehanımdaydı orada yapmıştım. doruk hastanesi de bebek açısından (Allah korusun kimseye yaşatmasın) ters bi durum olursa bebek yoğun bakım servisi çok iyiymiş. ilgi alaka konusunda ters birşey olacağını zannetmiyorum sonuçta özel kurum ve doktor dışarıdan da olsa parasını da alıyor .şahsi fikrim tabi

ben 4 yıl oldu neredeyse ziya çetinle doğum yaptım eli inanılmaz hafif
kadın hastalıklarından tedavi oldum çok insanlıklı sygın muhteşem bi doktor şüphe etmeyin gidin konuşun görün
dorukta bütün doktorlar bence kötü evrim aydın ve melike yıldırım sevil pakere gittim ziya beyle arlaraında çoook fark var :nazar:

bende aynı şeyi düşünüyorum, doruğun doktorlarına pek güvenmiyorum açıkcası, ziya beyden şüphem yok zaten ,beni düşündüren şey doruğun hastası olmayıp dışarıdan gelip doğum yapmakla ilgili,hayırlısı olsun bakalım, teşekkür ederim

ziya bey gayet iyi bi doktor güvenebilirsin. ilk sezeryanımı o yapmıştı ozamanlar zübeydehanımdaydı orada yapmıştım. doruk hastanesi de bebek açısından (Allah korusun kimseye yaşatmasın) ters bi durum olursa bebek yoğun bakım servisi çok iyiymiş. ilgi alaka konusunda ters birşey olacağını zannetmiyorum sonuçta özel kurum ve doktor dışarıdan da olsa parasını da alıyor .şahsi fikrim tabi

evet haklısın yeni doğan ünitesi benim için büyük bir artı, kararımı verdim hayırlısıyla ziya beye gidip dorukta doğum yapmayı düşünüyorum ,teşekkürler

evet haklısın yeni doğan ünitesi benim için büyük bir artı, kararımı verdim hayırlısıyla ziya beye gidip dorukta doğum yapmayı düşünüyorum ,teşekkürler[/QUOTE]

merhaba bende hamile olduğumu yeni öğrendim ziya beye gitmeyi düşünüyorum ama sizinle aynı endişeleri duyuyorum

yardımcı olursanız sevinirim..

bende ziya beye gidiyorm kasımda kısmetse doğumum çok ilgili bir adam benim kanamam oldu ve hiç bir yerde bana kesin bişey diyemediler pazar günü hastası olmadığım halde ziya beyi aradım ve geldi kontrol etti o güne kadar gittiğim hiçbir doktor öyle ilgilenmemişti ben şimdilik çok memnunum

bende ziya beye gidiyorm kasımda kısmetse doğumum çok ilgili bir adam benim kanamam oldu ve hiç bir yerde bana kesin bişey diyemediler pazar günü hastası olmadığım halde ziya beyi aradım ve geldi kontrol etti o güne kadar gittiğim hiçbir doktor öyle ilgilenmemişti ben şimdilik çok memnunum

merhaba doğumunuz gerçekleştimi acaba

Dr.ziya cetin de dogum yapanlar dr.zubeyde hanim da dogum yaptirmiyormu?ben ssk dan faydalaniphastanede yapmak istiyom fakat zubeydeye gelmiyormu? Birde doruk a gelse dogum icin.ne kadara mal olur? Yeni dogum yapmis arkadaslar bilgi verirmisiniz lutfennn?

Bende Ziya bey'in hastasıyım şuanda, doğumu dorukta yaptırıyor bana söylediği 2 bin tl. normal veya sezeryan farketmiyormuş.
Bence endişe etmeyin Ziya bey bizi başka ellere bırakmıyor ve herşey dahil fiyatlar bunlar.

Dr.ziya cetin de dogum yapanlar dr.zubeyde hanim da dogum yaptirmiyormu?ben ssk dan faydalaniphastanede yapmak istiyom fakat zubeydeye gelmiyormu? Birde doruk a gelse dogum icin.ne kadara mal olur? Yeni dogum yapmis arkadaslar bilgi verirmisiniz lutfennn?

Zehra maalesef ziya bey'in artık orayla alakası yok. Sadece özelde yaptırabiliyor son çıkan kanunlara göre.
SSK da ancak ssk'nın kendi doktoru sana doğum yaptırabilir.özelden doktor kabul etmiyorlar.

Ayyy ne kadar da pahalıymış bu ne yaa? yani Allah aşkına en fazla 1000 olsun 2000 ne yaa ne doğutturuyo bu adam?

yani ben bir kez gittim,2.ye gitcem böyle olursa gitmem yada ağzından duymadan karar vermicem bidahakine oturcam konuşcam yaa bu ne ne doğuruyoz? fil mi :34: öyle değil mi arkadaşlar :52:

Canım bu fiyat hastaneyle ilgili sanırım, çünkü orada doğum yaptırdığı hastanede pay alıyor.
Bize o zaman bir gelsin bişeyler yapmaya çalışırız dedi.
Başka hastanelerde bundan aşağı almıyor zaten araştır görürsün.

Yada devlette doğum yapmak istiyorsan şevket yılmazda doktor arkadaşları var onlardan yardımcı olmasını istiyor sanırım.

Konuş güzelce, hiç çekinme.

Kızlar uzun zaman olmuş ama bende 29 haftalik hamileyim ziya beyi düşünüyorum veya recep doganlar nasıl geçti doğumunuz genelde sezeryan mi yaptırıyor ben normal istiyorum birde şimdiki fiyat 2500 tl olmuş

Back
X