ben 4 yıl oldu neredeyse ziya çetinle doğum yaptım eli inanılmaz hafif
kadın hastalıklarından tedavi oldum çok insanlıklı sygın muhteşem bi doktor şüphe etmeyin gidin konuşun görün
dorukta bütün doktorlar bence kötü evrim aydın ve melike yıldırım sevil pakere gittim ziya beyle arlaraında çoook fark var
ziya bey gayet iyi bi doktor güvenebilirsin. ilk sezeryanımı o yapmıştı ozamanlar zübeydehanımdaydı orada yapmıştım. doruk hastanesi de bebek açısından (Allah korusun kimseye yaşatmasın) ters bi durum olursa bebek yoğun bakım servisi çok iyiymiş. ilgi alaka konusunda ters birşey olacağını zannetmiyorum sonuçta özel kurum ve doktor dışarıdan da olsa parasını da alıyor .şahsi fikrim tabi
bende ziya beye gidiyorm kasımda kısmetse doğumum çok ilgili bir adam benim kanamam oldu ve hiç bir yerde bana kesin bişey diyemediler pazar günü hastası olmadığım halde ziya beyi aradım ve geldi kontrol etti o güne kadar gittiğim hiçbir doktor öyle ilgilenmemişti ben şimdilik çok memnunum
Dr.ziya cetin de dogum yapanlar dr.zubeyde hanim da dogum yaptirmiyormu?ben ssk dan faydalaniphastanede yapmak istiyom fakat zubeydeye gelmiyormu? Birde doruk a gelse dogum icin.ne kadara mal olur? Yeni dogum yapmis arkadaslar bilgi verirmisiniz lutfennn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?