Bursa Zübeyde Hanım Doğum evinde önerebileceğiniz doktor??

maya887

Meleğim seni çok özledim
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2012
1.468
1
116
Merhaba arkadaşlar
15 haftalik hamileyim zübeyde hanim dogumevinde doktor tavsiyelerinize ihtiyacım var
Basak hanıma gidiyordum ama ben söylemeden vitamin bile yazmıyor tahlillerimi ben soruyorum yaptırmak isterseniz su tarihte gelin diye cevap veriyor
Maddi imkânsızlıklardan dolayı özele de gidemiyorum bana önerebileceğiniz bir doktor var mi acaba şimdiden çok teşekkür ederim

Hayırlı olsun bebeğiniz öncelikle. Ben geçen hafta acilde denk geldim, Pınar Türk hanım gerçekten çok tatlı ilgili bir doktor, ertesi gün polikliniğe gittim hemen hatırladı halimi hattımı sordu ve nöbetçiliğin ertesinde bile yüzü gülüyordu. Aklınızda bulunsun bence

Cok sağol seninde az kalmış rabbim sağ salim kucağına almayi nasip etsin ins .
Bayan doktorlara randevu almak çok zor oluyor ya ben başak hanıma 15 gun önceden randevu alıp oyle gidiyordum şimdi pınar hanıma bakacağım ins o kadar yoğun değildir onlara da hak veriyorum kapının onu ana baba gunu gibi kiminle ilgilenecekler ama hiç değilse sorduğumuz sorulara burun kivirmasalar

Çok sağol. Ben polikliniğe rapor almak için gitmiştim, raporu yazarken hasta aldı içeriye ona yapacağı operasyonu bildiğin kağıt kalemle çizip anlattı çok güzel ilgilendi, inşaallah sıkıntı olmaz randevu almak ve memnun kalırsın.

Randevu alamadım maalesef oda çok yoğun
pazar gunu acile gittim dr. aycan kopuz vardı gayet ilgili davrandı bende hemen ona randevu aldim 3 lu test için
Aycan kopuzun hastası olan var mi nasil nasıl bir doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…